Ирина Тенчева – Топ Лицемерна и Двулична! Ето какво Изсъска Малко след като се Сдобри с Миглена! Виж Тук:

Илина и Миглена прегръдкаИрина Тенчева отново показа висш пилотаж в Къщата.

След като разбра, че зрителите не я харесват и то заради непримиримата й война с Миглена Ангелова, жената на продуцента Иван Христов реши да обърне стратегията си на 180 градуса и да се покаже великодушна. Мадам „Лицемерие“ се приближи към мадам „Искрено и лично“, закачи си най-майчинската усмивка и й се извини за всичките си невъздържани думи:

„Не го мислех наистина. Аз те уважавам и те харесвам“ – каза Ирина, но гласът й прозвуча кухо край пътечката за бягане, където в този момент Миглена тренираше.

„И аз те уважавам!“, кимна Ангелова, но антените й бяха нащрек. Беше права да се ослушва за предателски нотки и ги долови, но предпочете да приеме протегнатата ръка за мир.

„Няма да се ръкувам с теб, защото зная, че не обичаш“, каза сладко Тенчева.

„Защо да не обичам, когато е искрено протегната, я приемам“, каза Миглена въпреки доловените нотки фалш и игра за пред камерите.

„Ние двете можехме да бъдем приятелки, продължи Ирина. Толкова си мечтаех, че това ще стане. Знаех, че ще влизаш и реших, че ще ми бъдеш близка и имаме много общи теми за разговор. Но ти ме посрещна с думите, че съм си оставила детето толкова малко вкъщи и реших, че не ме харесваш.

Ирина Миглена„Не знаех, че ще влизаш, мен не ме уведомяват и наистина се учудих като те видях. Моите дъщери си гледат децата до три годинки. Така съм ги възпитала. Но всеки човек е различен“, сви рамене Ангелова.

Малко след като томахавките бяха заровени и Миглена и Ирина почти приличаха на приятелки, се оказа, че при гласуването за изгонване Ангелова е събрала най-голям процент одобрение и е фаворит на зрителите.

Да им имам фаворита, изсъска Ирина и лицето й се изкриви от злоба, която тя не успя да прикрие. А всички пред екраните се увериха, че „Най-добрата майка“ владее висшата форма на лицемерие, толкова присъща за така наречения ни елит.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Тази змия Ирина ако действително е разбрала колко много народът не я диша и иска,отдавна да си е обрала крушите.Не става за нищо-интригантка,лицемерка и лош човек,непрекъснато ровещ в живота на другите и даващ непоискана оценка,без да види огромните проблеми в характера си.Падение ще е,ако получи тя или онази скука Лили-наградата.Дано не се сдобие и с предаване,щото ще бъде негледаемо след като излезе от Къщата

    • Да си взема шалварите , шапчиците , престилката и да отива да дои козите във фермата на Иван.

  2. На необитаем остров да остана и тая да е с мен, ще разделя острова на две и ще си търся козичка:)

  3. Чак сега ли разбрахте.Че тя взе съпруга на колежката си.Не ,че Ангелова е по различна ТОПАРЕВ ЕБАХТИ и ВИПА БОКЛУК до БОКЛУКА и един ВАЛЬО МИХОВ милия.

  4. Ирина е много лош човек, какъв ВИП е тая? Ако не е Иван, тая лигла няма да е в ТВ,пачавра долна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *