Цветанов в Истерия: МАЙНАТА ИМ НА СОЦИОЛОЗИТЕ! ТЕ СА КУПЕНИ и Манипулират Народа! ГЕРБ ще Победи! Виж Тук:

ЦецкоСоциологическите данни на повечето агенции, че в момента ген. Радев води на Цецка Цачева в битката за „Дондуков 2“ изкараха от обувките Цветан Цветанов и той се юрна по медиите да дава интервюта.

„Цачева ще е президент. Три-пет няма! Но общественото мнение в момента се манипулира“, каза с нетърпящ възражение тон колекционерът на апартаменти.

„Всички социологически агенции са купени! Но ние в ГЕРБ си правим наши собствени проучвания и знаем истинските резултати“, добави той.

Как така купени бе, господин Цветанов?

И децата в България знаят, че те от 10 години са купени и подчинени да работят на пълни обороти единствено и само за ГЕРБ!

А щом сега дават преднина на Ген. Румен Радев, има два варианта: Или вие им нареждате това, за да мобилизирате електората си да подкрепи безценната Цецка, или преднината на Радев е толкова голяма, че дори за социологическите агенции е невъзможно да я скрият.

Защото вашата политико-мафиотска групировка ГЕРБ скоро ще си отиде, но социологическите агенции остават! И тогава кой ще им гласува доверие!? Трябва да се саморазпуснат като Борисов! А избори тепърва ще има със или без ГЕРБ… и жътва след жътва ще пълни гушите им.

Цецка, ЦецоДошъл е моментът, в който ГЕРБ започва да се рути! А социолозите са хитри хора, добре запознати с възходите, паденията и цялостната логика на политическия процес. И като виждат сега реалните резултати, никой от тях не би си направил харакири, като продължи да манипулира и крепи с цифри очертаващия се политически труп ГЕРБ.

Пък коя е тази съвсем придворна агенция, която ви дава удобни резултати, вие така и не обявихте, г-н Цветанов! Но я пратете на Радан Кънев. Той знае къде да я завре!

„Опасявам се от втори Костинброд!“, изплака в добавка Цецко.

Е, стига де!  Крадецът вика – дръжте крадеца! Кой спретна Костинбродската афера? Кой напечата 480 хил. фалшиви бюлетини?

Или може би Цветанов се бои да не му откраднат патента?

Смешен ГЕРБерски плач, примесен с лицемерни евро-атлантически крокодилски сълзи се лее на поразия през последните дни.

„Ние ще победим въпреки всичко“, удари се в гърдите физкултурник № 1 на републиката.

Сигурен ли си, Цветанов? Ако победиш, то ще е по твоя начин!

Молим ти се – не го прави! Защото… този път народът няма да ти прости! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Анализ на “Булг-стратфор”

    Приятели,

    Интересно е, докога Борисов ще търпи Рекетьорите-соросоиди Кунева, дълбоката Рада и земеделското мекере в Правителството си…?

    С “Декларацията” си, Военният Тракторист нанесе кръвна обида на Борисов (да се свети името му) и цялата партия ГЕРБ, която НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНА…!
    (…но…, дали пък не е прав…???)
    Ето какво твърди Военният земеделец “нито повече, нито по-малко”…:
    1. ГЕБР дестабилизира Държавата и държавните институции, с “… безпринципност, непочтеност, непоследователност и непрозрачност в управлението на държавата и управляващата коалиция.
    2. ГЕРБ манипулира медийте.
    3. ГЕРБ не защитава националните интереси на България, евроатлантическата и принадлежност и Е мафията срастнала се с държавата.
    4. ГЕРБ са наследниците на престъпния комунистически режим и се командват от олигарси.
    5. ГЕРБ са в тежка зависимост от агресивната руска имперска политика.
    6. ГЕРБ ни унижават и търгуват със свободата и достойнството ни.
    7. ГЕРБ е въвел страната в Политическа криза, от която маже да я изведе единствено ГЛАВНИЯ ВОЕНЕН ПЕРУКЕР на България (заемащ недостойния за неговата гениалност, пост на “Военен Министър на България”…!!!

    Въпреки явната политическа гавра лично с Борисов и партията му…, той ЩЕ ТЪРПИ…, за да си осигури “сухо” убежище до президентските избори в САЩ, но… за Бойко ще е все по-трудното да е „слуга на двама господари“…:
    – Хем на ЦРУ, подкрепящо неговия приятел Д.Тръмп, който смята, че за всички е по-добре да се търгува с Русия, ПРОТИВ ислямизацията на света е… и няма нищо напротив “Южен поток” и АЕЦ-Белене… (и, май, стои зад президентската кандидатура на Ген. Радев)
    – Хем на Външнополитическото разузнаване на САЩ, командвано от Х.Клинтън…, която е ЗА ислямизацията на света… и напротив “Южен поток” и АЕЦ-Белене… и която иска на всяка цена да накара някоя друга държава управлявана от идиоти, разорявайки се финансово, с умишления фалит на КТБ и изтезавайки се икономически със санкции срещу себе си, да започне и война с Русия…
    (…гледайте дебилщините на Плевнелиев, Митов, и Военния тракторист… Външнополитическото разузнаване на САЩ, очевидно, стои зад кандидатурата на Трайчо Трайков и ген.Сабри Сабри)

    Мъка, боже каква политическа Мъка се стовари на момчето от Банкя “израсло с филията мас в устата и тичайки след футболната топка”…
    .

  2. Даже и да победите/ ама тоя път ще духате за малко и завинаги супата/ драги ми престъпнико-консултанте, си оставате същите БОКЛУЦИ!

  3. Значи освен че е купил всички агенции, ГЕРБ си има и придворни социолози. Откъде пари бе, хораааааааааа

  4. Цецка е неизбираема! Колкото и социолози да купите, няма как да купите цяла България. Поне това, което още не сте продали или изгонили от нея

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *