ЯВОР БАХАРОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА НАГЛЕЕ: Няма Лоша Реклама, пичове! Нова тв. Изхвърля Брат му Захари! Виж Тук:

Явор оплю ЖанаС доста пооклюмал перчем, но със същия нагъл плам в погледа, Явор Бахаров се изтърси в сутрешния блок на Нова тв. Часове след изгонването си от ВИП Брадър актьорът сподели, че не се срамува от изстъпленията си, защото по принцип и нямало лоша реклама!

„Да, разговорът в изповедалнята беше неравностоен.  Аз бях вътре в Къщата – в изолация, не знаех какво става навън, исках да си изляза! А те всички бяха навън, можеха да се съветват с адвокати! Затова реших да се хвърля в контраатака, макар че не го направих много добре“, призна участникът, който скандализира цяла България.

Актьорът реши да смили публиката, след като видя каква реакция е предизвикал с наглото си поведение и как рейтингът му се е срутил до земята, че направо и под нея.

„Отдавна бях си го решил. Щях да изляза по един или друг начин. Нямаше да стоя до края на предаването. Още като влизах, си дадох максимум 25 дни. Най-добрият начин беше да ме изгонят, все бях номиниран, обаче не ме гонеха. Така можех да го отпера и до края. Кой е луд да стои цели два месеца за толкова малко пари?“ – запита театрално изнудвачът.

Според него, ситуацията в къщата  е тежка за психическото му състояние и той решил да напусне, за да запази психиката си.

„Стоиш вътре като в затвор, нямаш никакви контакти… започнах да се скапвам“, оплака се той.

Ха! Точно Явор се скапал от липса на контакти. Точно той, който през вечер излизаше да участва в различни постановки, което междувпрочем му се полагаше според договора, който е подписал.

Той, Жана, Рени и Емануела влизаха  и излизаха от Къщата буквално когато си поискат. И дамите изобщо не се потиснаха, само маминото синче се оказа с наранена психика. Може би пък продуцентите не е трябвало да го пускат само до театъра и обратно, а да го оставят да вилнее по цели нощи в оргии с приятелите си! Тогава нямаше чак толкова да се депресира.

16 души кротко стоят вътре и отработват договореното, но Яворчо не може, защото бил с крехка душевност и се притеснявал от камери. Точно той, чиято професия е такава, че всеки ден е пред камерите.

Бахаров все пак  призна, че му е станало малко  неудобно, когато му излъчили записите от изнудването.

Но веднага сравни поведението си с играта на покер, в която винаги можеш да си прибереш печалбата и да си тръгнеш! Но лошите продуценти не му разрешили.

„Приятелите ми ме гледат някак странно и се смущават да ми кажат нещо”, призна  Бахаров.

Това, което не спомена пред екран е, че цяла нощ майка му и брат му са му набивали канчето и са го накарали да поеме вината за случилото се, за да избегне още по-големия срам и съдебните дела, които може да си навлече.

Най-притеснен бил по-големия му брат Захари, който се опасявал, че заради наглостта и простотиите на Явор може да загуби работата си като водещ на Националната лотария по същата Нова телевизия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uCJYHLldVyA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Сега ще маже с голямата баданарка, но късно е, либе, за китка

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *