Шок! Миглена Ангелова заби звезда от Брадъра! Вижте кой: + СНИМКА

Миглена първаПобедителката във „ВИП брадър“ Миглена Ангелова сватоса още в Къщата  една от близначките си с бизнесмена Боби.
Притеснен, той й обясни, че не може да си намери свястна булка, а Меги му каза, че разполага с цели две- по негов избор. „Вярно, че двете са като по калъп, еднакви са, защото са близначки! Но няма начин поне едната да не ти хареса!“, започна да го успива Миглена.
„Навит съм“, грейна кроткият бизнесмен и всички сметнаха, че и за двамата този разговор е просто за забавление и убиване на скуката. Докато офертата за сгодяване внезапно не се превърна в реалност!

Вчера любимата звезда на България Миглена, Емануела и Боби Комсийски се появиха  на обща снимка и стана ясно, че са позирали за фотоса по време на вечеря в дома на победителката. На снимката опасно близко до Боби е застанала една от дъщерите на Миглена, а другата близначка позира до майка си.

Водещата на „Искрено и лично“ е спазила и друго свое обещание – че ще остане приятелка с Емануела и в реалния живот, тъй като я намира за много истински и прям човек. На фотоса, Меги е прегърнала майчински поп-фолк певицата, а Емануела пък държи на коленете си малкия си син Димитър.

Миглена домЗа да бъде вечерята обилна и без Випбрадърски „ограничен бюджет“, Емануела държи бурканче с лютеница и парче кашкавал – продуктите, заради които Ирина й съскаше в Къщата, че неспирно се тъпче.

От фотоса се вижда, че компанията видимо се забавлява и не й липсва никой. Иззад пердетата няма врагове, които да одумват кой колко яде и колко му е умствения багаж, нито пък се намира някой, който да лепи прякори.

Всъщност на снимката липсва единствено Ути, който да се мята край котлона с тигана и да обяснява на веселата компания, че са чалгаджии, шегуват се под фотото фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *