Рекорд! Емилия се връща на сцената 50 дни след раждането! Виж Тук:

Емилия млякоФолкпевицата Емилия ще се завърне триумфално на сцената само 50 дни след като роди  дъщеря си Мира.
Такова бързо възстановяване и прекъсване на майчинството е абсолютен рекорд в попфолка. Досега нито една от певиците не е хващала микрофона толкова скоро след раждането на детето си. Колежките на Емилия от приличие, пък и от умора си взимаха за известно време отпуск.
Палмата на първенството за най-скоростно завръщане на сцена след раждане до този момент държаха Емануела и Кали. И двете обаче си имаха основателни причини да се върнат на сцената. Едната е с две, другата- с три деца. А освен това Емануела е самотна майка и трябваше час по-скоро да фукне пак да пее, за да осигурява пари за памперси и адаптирано мляко на бебока си, както и достатъчно джобни за другия си син, който вече е тийнейджър.
Кали пък, която няма брак с третия си мъж Влади, с когото само съжителства на семейни начала и трите й деца са от трима различни мъже, е известна с това, че сама отглежда отрочетата си и не разчита за пари на нито един мъж – бивш или настоящ.

Ненадейното завръщане на Емилия на голямата сцена обаче не е за пари. То ще стане  на грандиозния  концерта послучай 15-ия рожден ден на телевизия „Планета“, който е планиран за 22 ноември и ще се състои в зала „Арена Армеец“. Засега организаторите отговарят уклончиво ще бъде ли там или не и даже крият, че се е съгласила да пее.

Емилия имала известни колебания дали да го направи, тъй като на нея пари не й трябват, а Коко Динев издържа пребогато семейството си. Но на певицата й додеяло да си стои сама в къщи с бебето и се размечтала как ще предизвика фурор с появяването си на сцената. Освен това изпълнителката не искала да губи форма след последните си хитове, които я качиха в класацията на  най-слушаните певици във фолка.

Дъщеря й Мира, която се роди на 3 октомври, ще остане с бавачката си.

Сред публиката на светската проява пък ще бъде Джена, която кара тежка бременност и не иска да рискува да пее преди раждането.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/q2ZW-Y_3wT4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *