Тайната е Разкрита! Ето защо Миглена Мрази Ирина Тенчева от години! Виж Тук:

Ирина МигленаМежду Ирина Тенчева и Миглена Ангелова тлее стара вражда и това си пролича още от първите часове на шоуто, почти веднага след като двете дами се озоваха под един покрив в Къщата.

Ангелова захапа Ирина още на влизане и я попита: „Ти нямаше ли малко дете и какво правиш тук?“. Тенчева веднага подскочи обидено и започна да се оправдава, че детето й е на година и половина, тоест достатъчно голямо, за да го остави на гледачка и да си почине от семейните тегоби в шоуто.

Всъщност двете дами отлично се познават – били са колежки в различни продукции на Иван Христов и Андрей в ТВ7 преди телевизията да фалира. Миглена бе водеща на „Открий себе си“, а Ирина – на „Град на ангели“ в неделния сутрешен блок. Проектът тръгна силно, но парите на медията свършиха и Миглена остана безработна, като от тогава не може да си намери място в телевизиите. Иван и Андрей взеха част от водещите със себе си в Би Ти Ви, но опитната тв. водеща я захвърлиха като стара чанта.

Ангелова останала доста обидена, тъй като именно тя е причината за първия брак на Христов. Устатата Миглена го сватосала преди години с Вихра, която работела като редактор в много рейтинговото по онова време предаване на Би Ти Ви „Сблъсък“. Тогава Иван упорито ухажвал Вихра, но тя не го харесвала и се дърпала.

Мадам „Искрено и лично“, която винаги е за любовта, успяла да събуди пламъчето на чувствата у Вихра, светила им на няколко срещи, след което оставила нещата между двама им да се развият сами.

А след това била сред най-тачените гости на сватбата им.

Затова Миглена все още не може да прости на Ирина, че се намърда в семейството на продуцента, развали го и отмъкна Иван. И не само го отмъкна, но и се омъжи за него и му роди дете, а Вихра остана сама с дъщеря им Ава. Миглена още е приятелка с Вихра и открито показва неприязънта си към крадлата на съпрузи – Ирина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/m8Ec2m2dwto

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Аз пък нямам нищо общо с Ирина,но откак я гледам във Вип Брадър съм безкрайно отегчена и омерзена от тая жена-на всяка манджа мерудия,все тя компетентна,клюкарка и интригантка.А пък последната й изцепка -да се вземат само алкохол и цигари ме остави зяпнала.Тая какво командори,да не си е опекла победата?.Това ли е жената,която ще излекува Иван от зависимостта си след като се налива денонощно?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *