Шокираща истина за отвличането на Адриан! Вижте само тук:

Отвлеченият Адриан Здравков бе пуснат на свобода и всички си отдъхнаха.

Той, роднините му, похитителите и най-вече полицията, която ще отчете още една успешна акция, макар че не е направила нищо. Всичко стана зад гърба й. Хора с полицейски униформи и кола със сигнална лампа отмъкнаха посред бял ден младежа, откараха го в неизвестна посока, запалиха колата, за да не оставят следи, а после го оставиха направо на пътя за Панчарево, който е достатъчно оживен. А той пък се добрал на автостоп до бензиностанция, откъдето звъннал на баща си да го прибере.

Всичко е като по учебник. Адриан не може да опише похитителите си, понеже носели маски, не знае къде е бил, защото го върнали със завързани  очи, не е тормозен, не е малтретиран, даже баща му благодари на бандитите, че са се отнасяли добре със сина му цели 10 дни.

От полицията направиха последен опит да спасят честта на пагона и казаха официално пред няколко медии, че нямат данни за искан откуп, но бащата Тони ги опроверга и каза, че е платил откуп. И то солидна сума.

Днес след дъжд качулка спецполицаите правят акции и спират всяка кола, с която евентуално е докаран младежа до София, но нищо няма да намерят. Дори дежурния клошар, който да е леко чалнат и да си признае.

Цели 10 дни вътрешният министър заблуждаваше обществото, че се работи по горещи следи и има заподозрени. Заподозрените бяха хора от ъндърграунда, част от които изобщо не бяха в България.

И докато полицаите работеха, та се късаха, зад гърба им още на втория ден бащата на отвлечения получил обаждане от похитителите, след това си контактувал с тях  доста време с смс-и, уточнявали сумата, мястото на предаване на откупа, занесъл го в събота, в неделя пуснали сина му. И всичко това под носа на полицията. На родната полиция, която уж ни пази.

Нали телефоните на бащата се подслушваха?  Или само да думи? Нали бяха прихванати от спецченгетата и това беше заявено официално по телевизията? Тогава той как е контактувал безпрепятствено и многократно с похитителите? С пощенски гълъби ли? Или димни знаци?

Нали подслушваха къщата, следяха бащата? По кой начин Тони Здравков събра толкова пари и ги занесе на бандитите? Едва ли ги е държал под дюшека си, или затворени в буркани в мазето. Все ги е изтеглил отнякъде, или са му били донесени. И хората с пачките ли не бяха забелязани да контактуват с него и да му носят сумите?

А предаването на парите? Те едва ли са се побирали в джоб. Става дума за огромна сума, както призна неохотно бащата. Значи е била в чанта, плик, чувалче, нещо доста видимо. Само невидимо за полицията. Изнесено с кола, занесено до място, уговорено с смс-и…  И никой от родните полицаи ни чул, ни разбрал.

Веднага тръгнаха няколко версии из интернет. Едната е, че е извършено перфектното отвличане за откуп, а органите на реда и големите спецове останаха с пръст в уста. И доказаха за кой ли път, че ако наоколо няма клошар или шестгодишно дете, никакво престъпление не могат да открият. Имитират дейност, докато похитители и баща се разберат и върнат синчето живо и здраво.

Втората е, че бивши барети са участвали в престъплението и затова колегите им не си давали много труд да ги гонят, за да не вземат случайно да ги хванат.

Третата, по-страшната и на хора с добре развихрено въображение е, че самата полиция има участие и затова нищо не се разбра. Нея просто не смеем да я коментираме…

А четвъртата, която има връзка с втората и третата е, че отвличане е имало, но малко по-различно. Отвличане на вниманието от случващото се в страната. И темата с Адриан от сутринта се разтяга като дъвка, ще продължи цял ден и дори да се състои дългообещаваният днес протест, никой няма да тича да го отразява, защото новината вече ще е изместена от сагата с Адриан.

Ние не се ангажираме с нито една от версиите, защото прекрасно знаем, че живеем в ненормална държава с угоднически медии и непредвидими управници и даже да прочетем днес, че Цецко е родил близнаци непорочно, пак някой ще повярва.

И ще извика „Да живее ГЕРБ!“

То ГЕРБ и без това си живее, даже много добре.

Остава да оживее и наивният, вярващ на всичко написано народ!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Е да,…полицията се хвали, че иззели 5 литра незаконна ракия и някаква незаконна стока от 90 годишна баба–голям успех! Браво! Ама това е унизително!!! 5 литра ракия!–как не ги досрамя!? И нещо, което бабата си е купила, защото е по-евтино, а пенсията не й стига да пазарува от магазините! ПОЗОР е тая полиция!

  2. Малиии, Станислава, опасна си! Поздрави, четем материалите ти с кеф! Хахаха, Цецко е родил близнаци непорочно, вярно е, повярвайте!

  3. Глупаци! При подобни случаи,всичко ли искате да знаете? Ако е така станете разследващи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *