Шок! Методи Андреев обвини ГЕРБ в…комунизъм и нещо по-страшно! Вижте тук:

Методи Андреев успя да изненада и малкото си фенове, когато внезапно застана срещу ГЕРБ.
Докато доскоро той възвеличаваше кумира си Бойко Борисов, сега му влезе яко с бутонките и го обвини, че е таен комунист.
Ние се мъчехме да прекараме закон за отпадане на наказателната давност за престъпленията на комунизма , а в това време се оказа, че лидерът на ГЕРБ  е водил тайни преговори с Георги Гергов за бъдеща  коалиция между ГЕРБ и БСП и даже договаряли министрите. Това е предателство!
ГЕРБ не са тези, за които се представят пред хората! Те не са десни, а са узурпирали дясното пространство, заяви  бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев.
Ама сериозно ли?
Ама наистина ли?
Тогава какво правеше господин Андреев в редиците на Борисовата партия и търкаше креслото в парламента, защитавайки неговите идеи? Не знаеше ли каква е политиката на партията или му светна сега, когато вече е изхвърлен от хранилката?

Крайно време е на българското общество да му стане ясно, че хората на ръководни постове в ГЕРБ и техния лидер  нямат нищо общо с традиционното „дясно“! – разпени се антикомунист Номер едно на държавата.

Те нямат партийни идеи, те  имат единствено олигархични интереси. Да спечелят колкото може повече пари и да назначат свои хора на възлови постове! Да крадат и да смучат колкото могат! И Борисов беше готов да се съюзи и с дявола даже, за да остане на власт.

Уж се бореше срещу комунизма, а какво се оказа? Беше готов да се продаде на БСП и използва олигарха Гергов.

ГЕРБ създаде  в България същата система за управление, каквато е  тази в Русия. Един човек управлява цялата държава! Министър-председателят е в ролата на вожд и главен регулировчик на паричните потоци и е човекът,  който разпределя порциите.  В държавата има петнадесетина  олигарха, верни на Вожда,  които изключително  добре консумират и усвояват европейски фондове  и държавните пари и вече са милиардери. Точно по руския модел, те са изключително близки на Борисов и са много богати, като част от парите си ги делят с него. Той подхвърля по някой залък и на хората от обкръжението си, за да са му верни, издаде Андреев.

Нашата правосъдна система пък е от магистрати, които са завършили школата в Симеоново и дълбоко  свързани с модела КОЙ.  Прокуратурата в България е частна и корпоративна с червени петолъчки в мозъците, начело с главния прокурор Цацаров!

Ескдепутатът обаче не издаде никаква тайна, която народът да не знае.

Всички сме наясно с партийната книжка на Борисов и схемата, по която граби България от 8 години.

Въпросът е не какво е казал един озлобен и изхвърлен в забвение Методи, той нищо ново не казва.

Въпросът е защо търпим всичко това.

И докога?!

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. НЕ съм гербаджия ,ама се чудя – тоя няма ли кой да го прибере я в Карлуково , на 4ти километър в София ?

  2. Да, няма 3 независими една от друга власти – изпълнителна, законодателна и съдебна, а 3 подчинени на Борисов власти, тъй като той разпределя „порциите“. Той не иска да става президент, защото все още не сме президентска република, даже не сме парламентарна, а бананова република… Всичко се върти около банана на Маймуната…

  3. методи ти си една проститутка жалка много жалка съмнявам се в психичното ти здраве

  4. Защо така бе господа – другари. Докато г-н Митоди възхваляваше Герберите , не беше за Карлуково. Като започна да им показва кирливите ризи изведнъж стана за Карлуково.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *