Чутовна ИЗДЪНКА на Цветан Цветанов! Борисов в КОЛАПС – Скри се и дума не обелва! Вижте какви ги надроби Цв. Цв.:

Втори ден премиерът Бойко Борисов мълчи оглушително след чутовната изцепка на Цветан Цветанов по време на форума „Европейски парламент – Конгрес на САЩ“, който се проведе в българския парламент.
„Русия и Китай са едни от основните потенциални заплахи за мира и стабилността в света“, заяви вторият в ГЕРБ.

БСП решиха да попитат дали и премиерът Борисов споделя възгледите на „дясната си ръка“ Цветанов. И как изявлението на втория в ГЕРБ кореспондира със заявеното от министър- председателя намерение да подобри отношенията ни с Русия… в опит да изкрънка някой спасителен за него енергиен проект.

Опозицията определи скандалното изказване на Цветанов като „безотговорно, непремерено и създаващо рискове за България“.

Защото докато Цветанов се пени и клейми най- големият инвеститор на Балканите и в Европа – Китай, обявявайки азиатския икономически гигант за топ заплаха… се оказа, че от всички световни сили единствено Пекин проявява интерес да инвестира в България.

Русия пък е в топ 3 на най-големите инвеститори у нас. Но наскоро президентът Владимир Путин даде ясно да се разбере, че не желае повече да обсъжда никакви общи енергийни проекти с правителството на Бойко Борисов.

Просташката и неадекватна изцепка на Цветан Цветанов се случва само седмица преди старта на един от най- големите родни бизнес форуми – срещата „16+1“. В която ще участват крупни компании от ЕС, Западните Балкани и Китай. И от сега е ясно, че европейците ще се надпреварват да ухажват китайците, за да ги привлекат като инвеститори.

Европейско- американския форум, на който беше домакин Цветанов

Но явно България няма никакво намерение да го прави, тъй като Китайския Дракон ЯКО Я СТРАХУВА! Поне по думите на Цветан Цветанов. Които изобщо не са случайни, а нескопосан опит за подмазване. На кого ли?!? Още в началото на годината САЩ обяви Русия и Китай за свои основни врагове… Което автоматично ги прави и врагове на американските колонии по света. Колонии, към които се числи и България.

Така че – какво да отговори Борисов? Мълчанието му е разбираемо и определено е знак на съгласие.

Истината е, че Борисов няма да направи и стъпка към затопляне на отношенията с Русия, освен ако Путин и Тръмп не решат да сложат точка на Студената война по време на срещата си в Хелзинки на 16 юли. Но и това едва ли ще се случи.

Така че розовите приказки на правителството на ГЕРБ за китайски инвестиции у нас, ще си останат просто… приказки и нищо повече. От всички страни на Балканите, най-много са китайските инвестиции в Сърбия. която не членува в НАТО и клони към Русия. Случайно ли е това. Само през 2017 г. Пекин е налял в Сърбия 1 млрд. евро, докато у нас не само западните, а всички чужди инвестиции се сринаха до кота 0.

Нека обаче се спрем и на въпросния форум „Европейски парламент- Конгрес на САЩ“, чийто домакин е бил именно Цветан Цветанов. Изводите, до които стигнали участниците е, че „ ЕС няма как да постигне голям напредък, без подкрепата и координацията на САЩ“. Така обобщи помпозното и безплодно събитие Джема Грозданова от ГЕРБ, която оглавява Комисията по външна политика в парламента. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

    • Защото в България живеят само жалки мишки. Иначе физкултурникът Цветонав никога не би станал политик.

  1. Що се чудите на тоя прост човек, че ръси простотии и глупости? ЦЦ няма акъл на две магарета сламата да раздели вие искате да влага разум в това, което плещи наляво и надясно.

  2. Що се чудите на тоя прост човек, че ръси простотии и глупости? ЦЦ няма акъл на две магарета сламата да раздели вие искате да влага разум в това, което плещи наляво и надясно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *