Акад. Георги Марков: БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ НА ЗАПАДА! Управлява ни назначена брюкселска номенклатура, която Продаде дори Историята ни! Виж Тук:

„Такива като министър Екатерина Захариева служат вярно на Големия брат и се държат като европейски чиновници, без да отчитат националния ни интерес“, заяви акад. Георги Марков. Изтъкнатият историк останал силно възмутен и със зяпнала уста, когато чул външната ни министърка да казва, че преговорите между Македония и Гърция „нас, българите, не ни засягат“.

Акад. Георги Марков

„С тези преговори гърците постигнаха своето – върнаха си античната история, която бившата югорепублика най-нагло им бе отмъкнала. България обаче отказа да води такава битка – за окрадената си от Скопие средновековна история. Македония си присвои нашия цар Самуил, а това ни най- малко не трогна и не притеснява никое от правителствата на ГЕРБ през последните десет години“, коментира акад. Марков.

Преди време обявиха, че уж ще правят някакви съвмести българо- македонски комисии, които да изгладят спорните точки между двете държави по отношение на история и култура. Такова нещо обаче не се случи. А причината е, че историците, които трябваше да участват в тях, са нагаждачи, зависими от чуждестранни НПО- та, разкрива акад. Георги Марков.

„Както навремето имаше идеологическа цензура, сега има политическа коректност“, категоричен е изтъкнатият историк.

Последните ни няколко външни министри са като клонинги – те са брюкселски бюрократи, но не и български национални политици. Изобщо не им пука как действията им ще се отразят на държавата. Примират от удоволствие само когато получават потупване по рамото от шефовете си на Запад. И натискат историците да ги обслужват, за да прокарват в България политиките, за които ги е наел глобалистки Брюксел.

Политици като Екатерина Захариева и Меглена Кунева представляват новосформираната европейска номенклатура в България, категоричен е проф. Марков. Брюксел им се отплаща изключително щедро, за да водят удобна за целите на съюза политика. Която политика по-често обаче противоречи на българския национален интерес. Да си го кажем – направо е унищожителна за България!

Акад. Георги Марков е сред малцината родни учени, които говорят открито за „октопода“ на чуждестранните НПО- та, чиято мрежа е обхванала и държи в тотално подчинение българския интелектуален, културен и политически елит. Разбира се, нито политиците, нито интелектуалците ни имат нещо против това, тъй като слугинажът им в полза на чужди държавни интереси (главно на САЩ) е изключително добре заплатен посредством грантовете на Сорос и други, разкрива акад. Марков. Именно чрез тези НПО-та и тяхното грантово финансиране, в колонизирана България Западът си отглежда верен колониален елит. Досущ като в Латинска Америка. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Нима академик Марков, а и други нему подобни–не знаят какво е ИСТОРИЯ,и каква е същинската роля,на
    тази наука, ако можем да я наречем така. Историята е стъкмистика, и това е нейната същинска роля.
    Защо с такова голямо закъснение от страна на научните среди се отчита ролята на запада, а и не само. Къде бяха през тези близо тридесет години и защо не разбраха, че отново се подменя така наричаната
    ИСТОРИЯ. А по точно въпроса е – защо се прави това??
    Много добре зная какво коментирам, а и на какво се позовавам, за да споря. Нима всички те, от научните
    среди с титли и всякакви там придобити звания, не проумяват, а и не са проумели политическата измама,
    и че зад различните окраски на партиите, стоят едни и същи–които са и на изток и на запад. Уважаеми
    учени–известно ли Ви е, че изток и запад–служат за баланс в природата, а севера и юга имат друго предназначение??? Помислете върху това всички Вие
    учените. Нищо лично към никой–само едно различно мнение извън клишето.извън стадото.

  2. Политиците като не могат или не искат,ред е на историците да го отчетат.

  3. Моля,не забравяйте,че академик Георги Марков е изтъкнат наш историк и патриот.За сега той единствен подхвана темата какви ги надробиха Бойко Борисов и Екатерина Захариева с Македония.Тия двамата сами си поставиха капана.Когато щракне Бг.ще е в него.После ще се вайкаме,че ни докараха в поредната национална катастрофа.

  4. Само три са Пендо,защото в Бг. живеят жалки мишки.ББ ако истърси некоя простотия с мазната си усмивка,ела гледай колко каментара ще се появят да хвалят ББ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *