Цветан Цветанов: БСП правят живота в България ТЯГОСТЕН! Докато ние от ГЕРБ Модернизираме страната, Нинова и Президента ни гонят за някакви УМРЕЛИ ЖИВОТНИ! Виж Тук:

„За цялостното тягостно състояние в обществото вината е предимно на БСП“, изцепи се Цветан Цветанов днес в свое тв. интервю. Без да му мигне окото, физкултурник № 1 на републиката хвърли цялата вина за отчаянието на народа върху социалистите. „БСП не са градивна опозиция, а с действията и приказките си подкопават усилията на ГЕРБ да модернизира страната“, добави още той.

Цветанов обвини левицата и за това, че именно тя организирала протестите на животновъдите в Странджа, за да дестабилизира правителството: „Няма как да не се усъмним, че подобни инциденти са инициирани точно от тях“, заяви най-авторитетно Цецо.

Припомняме, че преди  дни „тараните“ на ГЕРБ Антон Тодоров и Тома Биков обвиниха най-официално Корнелия Нинова и президента Румен Радев, че предизвикали протестите на животновъдите. И дори ги заплашиха с прокурор!

Шокираща е наглостта, с която ГЕРБ всеки път прехвърлят вината за проваленото си крадливо и некадърно управление върху някой друг – в случая върху БСП. Не стига, че излъгаха и засегнатите стопани, и обществото, че имало някаква въображаема чума по козите и овцете. Не стига, че избиха хиляди животинки без дори да дочакат фалшифицираните поръчкови проби… Не стига, че после се доказа, че дори да е имало чума, не е било необходимо животните да се избият…

… Ами накрая използваха акцията с умъртвяването на добитъка като кърваво наказание срещу разбунтувалите се животновъди. Наказание за това, че си позволиха да се опълчат на властта.

Убито беше и здравото стадо на баба Дора от Шарково – без дори да вземат втора проба от козите й. И без да открият дори едно болно животно в стадото! Самият земеделски министър Порожанов два дена по- рано призна, че няма болни животни в стадото на баба Дора.

Съседи на възрастната жена разказаха, че Тя се молела на колене да пощадят животните й. Докато накрая колабирала. А насъсканите от ГЕРБ палачи извикали линейка да я разкара… И започнали да колят добитъка.

ГЕРБ се заинатиха да покажат на цяла България, че всеки протест срещу мафиотската им колониална власт се наказва и те няма да се поколебаят да смачкат брутално всеки подобен „инцидент“, както се изрази Цветанов. Да, те могат да се саморазправят с всеки – както с баба Дора и стотиците протестиращи с нея фермери, така и с всеки гражданин на тази държава.

Но ще останат в народното съзнание като оскотял башибозук, който с голи ножове пори животински търбуси, за да превърне справедливия бунт на животновъдите в кървава баня. Напомня ли ви това за самозабравилите се фашисти от романа „Хоро“ на А. Страшимиров?!?

Уважаеми читатели, ние от Skandalno.net имаме новина за вас: Имаме си фашистко правителство! Не, ли?

Това била единствената възможност, оправдаха се от ГЕРБ. В България имало 1,3 млн. овце и кози, а от тях те били изклали „само“ 4500, съобщи Цветан Цветанов с апломб и надеждата да ни убеди, че не се е случило нищо фатално, че да колиш здрави стада си е в реда на нещата… и даже донейде европейско!

Управлението на ГЕРБ придобива онази уродливост, циничност и безчовечност, характерни за всяка фашистка диктатура. Какво значение имат някакви си изклани животни – болни, здрави, все едно. Единствено важно е да се изпълни мъглявата директива на ЕС. Какво значение имат някакви си душевно сринати и финансово разорени фермери – ще им подхвърлим някакви компенсаторни пари, колкото за хляба.

На баба Дора, понеже стана известна и боде очи- властта обеща 100 нови кози. Старицата обаче отказа. Свръхцинично е да изколиш без причина млеконадойни животинки, към които стопаните са се превързали, гледат ги както си гледат децата… и им дават имена. И след като им ги убиеш – да им предложиш някакви други – чужди. Ако една майка загуби децата си, дали ще се почувства по-добре, когато „добрата“ държава й подари нови?

Между другото, ЕС обяви, че ще възстанови на страната ни 75% от обезщетенията за избитите животни. В момента държавата плаща по 190 лева за убита коза или овца. А колко ли ще получат БАХБ за избитите 4500 глави добитък. Отговорът е: Колкото избити животни отчетат пред Брюксел! Така че ЕС може да им брои пари и за 45 хил. глави. Защото животновъдите са категорични, че измишльотината с чумата е поредната далавера на ГЕРБ, от която няколко души ще станат приказно богати на техен гръб.

Факт е, че и към момента, в който пиша тези редове, в България все още няма нито едно умряло от чума добиче – а вече изминаха  повече от 30 дни от обявяването й. И това при положение, че заболяването е с 95 % смъртност. Не стана ясно и как въобще болестта е влязла в страната ни. В доклад на Министерство на земеделието от 4 юли пише, че през 2018 г. в Турция няма регистрирани огнища. Освен това, там животните не се убиват, а се ваксинират срещу болестта.

Нито шефът на БАБХ Дамян Илиев, нито земеделският министър Порожанов представиха поне един документ, поне едно доказателство, черно на бяло, че в България върлува чума и че единственият изход е евтаназирането на животни, независимо дали са болни или здрави.

Ето затова избухнаха т. нар. „инциденти“, както Цветан Цветанов определи справедливия протест на животновъдите. Заради тежкото усещане у хората за поредна жестока измама, заради безразборното разоряване на частни фермери, заради безскрупулното унищожаване на стопанствата им и бруталното разбиване на човешки съдби. Ние не знаем къде са видимите, но ето ги НЕВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ от управлението на ГЕРБ! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Eiii , njama li da sprete maloumnici . . . GOLJAMA BORBA ZA TOZI KOKAL . . . VSEKI ISKA DA GO LAPNE . . . DANO SE ZADAVITE !

  2. Тия, гербаджиите са е*ати мръсниците. Абе докога ще ни управляват тия изроди, бе!

  3. Нямам нищо против статията на Надя Колева, но коментари като горния трябва да се премахват. Може би нарочно искат да провалят тази страница.
    Що се отнася до фашизма споменат в тази статия, искам да кажа следното: Фашизмът е социализъм, но за разлика от руския социализъм, той е социализъм само за немците. Т.е. социализъм примесен с нацизъм. Докато гербаджийството е само за няколко крадци и мошеници, които ограбиха и разориха страната.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *