Хитрата Мис Дупе Върти Бизнес, като Мами Кифли и Мутреси!

Биляна ЙотовскаБиляна Йотовска е натрупала солидни пачки  благодарение на кифлеещите се девойчета, които желаят  да й подражават.

Носителката на престижната титла  „Мис Дупе“ се е превърнала в ценен съветник на любовниците и кандидат-любовниците на мутрите и бизнесмените и не само им дава тон в живота, но и доста умело използва дарбата си в своя полза, като превръща всичко, до което се докосне, в пари.

Моделката, която е и маниак на тема  фитнес, е намерила пазарна ниша и издава книжки за здравословно хранене. Последната й брошура е от рецепти за вкусни и диетични манджи и е предназначена за аудитория, която дори я мързи да чете. Затова книгата е придружена с диск, на който се разказва за различните рецепти и нагледно се показва как те се приготвят.

Странното е, че Йотовска не се е съветвала с диетолози, или лекари, измисля си рецептите сама, като не е ясно храната наистина ли е диетична, правилно ли са съчетани продуктите, вкусна ли е… Важното е, че е измислена изцяло от нея, а името й продава и най-големите буламачи.

Жените, които отчаяно искат да приличат на Мис Дупе дават мило и драго да се сдобият с произведението й и нямат търпение да започнат режима за стройно тяло.

Йотовска е завъртяла и търговия с хранителни добавки за отслабване. Доста скъпичките й продукти със съмнителен ефект били буквално разграбвани от мераклийките да ваят кръшни снаги и да приличат на Биби.

Най-запалените последователки получавали  изработени  лично от нея програми за тренировка, а едновременно и продавала спортни облекла от нейната марка.

Йотовска има още  детски парти клуб, посещаван от майки, които искат да влязат в обкръжението й.

Така че хубавицата няма нужда от спонсори и самата тя се явява спонсор на мъжа си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2WwZjaiJmPc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *