Галена удари кьоравото! – Виж Колко Спечели Фолкаджийката за една нощ:

галена голяма10 бона прибра в джоба си фолкаджийката  Галена и то само за една вечер.

Тя бе поканена да весели гостите  на частно парти  за  30-ия рожден ден на пловдивчанката Стефка Димитрова, шефка на голяма транспортна фирма. 

Галена буквално се раздаде, хвалят я присъствали на купона. Изпя целия си репертоар, повтаряше на бис песни, които хората искаха, изпя и Happy birthday на рожденичката, като непрекъснато пееше за нея, поздравяваше я – обсипа я с цялото си внимание!, разказват присъствали на чутовното парти.

Певицата се представила в много добра светлина  и вероятно пак ще бъде поканена в града под тепетата. На купона били поканени  много известни личности в бизнеса, а те пък също имали поводи да организират партита, така че фолкаджийката успяла добре да се промотира.

Още в началото тя казала на юбилярката, че една нощ ще й струва 10 бона, но на заможната пловдивчанка не й мигнало окото. Галена й била любимка, а на повече от гостите също. Затова й платила без да се пазари… и останала доволна.

През последния месец певицата събра доста голяма пачка, тъй като пя всяка вечер на абитуриентски балове и то не на един, а минимум по два на нощ.

Участията си в София съчетава, като първо весели публиката в ресторант, а после се премества в някой клуб.

Напослудък обаче певицата сериозно се замислила дали да не се преориентира към частните партита, както направи колегата й Азис.

Хем падат повече пари, хем не се налага да тичаш от едно заведение в друго.

Дали после Галена тича с пачките да ги декларира при данъчните, е съвсем друг въпрос.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_bAPg1YYLsE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *