Ирина Тенчева показа на цяла България защо Иван е оставил Вихра! Виж Тук:

Ирина печели ЧерешкатаИрина Тенчева взе първата награда в „Черешката на тортата“ и то напълно заслужено и без характерното за Нова тв. нагласяне на победителите.

На фона на превзетата Ива Екимова, която повече искаше да се покаже по телевизията, отколкото да готви, на сърдития на цял народ Иво Танев, който посрещна гостите на въртяща се сцена сред облаци дим и ефекти и на Ирина Флорин, която пък си показа повече новия интериор на дома, Дичо и Тенчева не само бяха най-скромни в изказванията си за другите, но и наистина готвиха сами.

Те получиха максимума от 40 точки. А участниците решиха, че Ирина заслужава плакета повече.

Досега аудиторията само беше чела каква мъжемелачка Ирина е и как откраднала Иван от клетата Вихра. Участието й в „Черешката“ обаче показа, че Иван буквално се е самооткраднал.

Ирина излъчва много женственост, без да ползва предизвикателни тоалети и много грим да я подчертават. Излъчва топлина, майчински инстинкт, женственост и благост.

Личи си, че кухнята е нейното царство и многобройното й семейство не яде полуфабрикати за закуска. Без да се жали, меси хляб, приготвя сложни и трудоемки ясния и даже изненада самия шеф Манчев с рецептите си. Сама си приготви „охлювчетата“ за лазанята, сама направи сложен френски десерт и прочутата лучена супа, с която не всеки се захваща, тъй като отнема време.

Дори подправките си отглежда сама на двора и винаги е готова да сподели опита си с другите. Единственият признак, че е доста по-заможна от другите бяха няколко супермодерни електроуреда в кухнята и семеен сервиз на над 200 години, на който пък никой не обърна внимание.

Ирина сама гледа три деца, едното от които бебе, сама готви, работи и чака Иван с винаги топло ястие.  И както се вижда – с много любов.

Затова за зрителите въпросът защо Иван Христов е избрал точно нея за своя житейска спътница – просто отпадна. А преди две години той сам каза: Влюбих се и това е извън мен!

Разбираме го!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *