Асен Блатечки Проплака: Откраднаха ми Сина!

Асен и ДилянаAceн Блaтeчĸи e  бeceн заради майката на сина си – Диляна Попова.

Моделката вече има нов мъж до себе си – заможния  Πapaшĸeв Toдopoв – Финчи. Тя не само е влюбена, но наскоро прибрала Финчи вкъщи и заживели заедно.

Aceн Блaтeчĸи е много ядосан, че друг го заместил в сърцето на сина му.  Един син имам и тя ми го отне, мърморел актьорът, който доскоро не се сещаше за детето.

От своя страна малкият Борил, който е само на две годинки, се привързал към новия на майка си. Харесвал го, защото мъжът обичал деца и си играел с него. Стигнало се дотам, че малчоганът бързо-барзо започнал да му казва „татко+.

Тая няма да я бъде, гневял се Блатечки. Детето е мое, а тя се опитва да го откъсне от мен. Когато реша да го видя, твърди че времето не е подходящо и да съм си ползвал правата през уикендите. Но аз тогава съм зает и не мога да отида.

Чувствам, че иска да ме изтрие от каринката, но няма да позволя!

Странно.

Диляна цели две години чака Блатечки да поеме ролята си на баща, но той така и не намери време. Заряза я с детето, прибра се при жена си и от време на време се сещаше, че има син.

Нима е очаквал Попова да остане монахиня и да чака като Пенелопа вкъщи той да благоволи да се появи? Съвсем логично моделката търси любов и сигурност и едновременно с това баща за Борил, който ще бъде до него и ще му дава мъжки пример. Не може малкият да израсне само сред жени.

Капризите на актьора нямат край, номерата му също! А на моделката й писна да го чака.

Блатечки като не иска детето му да расте при друг баща, нека се грижи за него.

Но хем няма време, хем мърмори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5Q2DUTsagKA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *