Уникално ВИДЕО: Украинец се нахвърли на български тираджия в Белгия заради Путин и Войната, нашенецът го Смачка с думи (ВИДЕО)

Цяла България е за Путин, какви 30 самолета е дала България на Украйна, като ние нямаме толкова, отсича нашият шофьор, провокиран от бежанеца

Това, че украинците в Европа се държаха неадекватно през последните две-три седмици, вече сякаш не е новина. През тези дни научихме много за „подвизите“ на т. нар. бежанци и за жестокостта на украинските емигранти, които у нас планират да си намерят работа на мястото на българите и да настанят децата си в детски градини за сметка на българчетата, които с години не могат да се доредят до място в градините.

Украинците направо досаждат на хората в цяла Европа в стремежа си да спечелят обществена подкрепа. Но го правят агресивно и неадекватно нахално, като се има предвид, че даже не са си у дома – това може да се види все по-често.

А един клип, заснет от украински тираджия, буквално пръсна социалните мрежи.

Всичко се разиграва на белгийска бензиностанция, но без да се уточнява около или в кой град се развива действието. Там нашенски тираджия спокойно си зарежда камиона.

В този момент обаче украински шофьор решава просто ей така да го провокира и да започне разговор на висок тон за войната, Русия, Украйна, България и Путин.

Разговорът се оказа доста емоционален, а превод дори не е необходим. И все пак…

„За Путин ли сте?“, вика неадекватният украинец.

„Аз съм за Русия! Цяла България е за Путин!“, отвръща му категорично нашенецът, чието име не става ясно.

„Не е вярно. Само вие мислите така, защото сте зомбиран от гледане на руска телевизия. Нас украинците цяла България ни подкрепя!

„У нас само няколко педе*аси ви подкрепят, дето им плащат американците. Те плащат и на вашия Зеленски“.

„Искаме свободна държава! Защо Путин дойде при нас?“, вайка се пък украинецът.

„Искате свободна държава с американци?“, не вярва на ушите си българинът, който показа и похвални познания за неонацистката същност на батальони като „Азов“, „Айдар“, Правий сектор“, за финансирания и организиран от американците Майдан и за ролята на САЩ за днешните.

Повече за горещите страсти, които украинецът умишлено предизвика на белгийска бензиностанция, може да видите в следващото видео:

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/NG-1VT0Qo9o

„Днес той взе Украйна, утре ще дойде и ще вземе България!“, крещи като обезумял украинецът, визирайки Путин.

„Нека я вземе, по-добре ще сме, отколкото с Европа“, спокойно отговаря българинът.

„Ама България помага на Украйна. Даде ни много неща, че и 30 самолета“, истерично казва украинецът, визирайки незнайно каква информация.

„Ма какви 30 самолета? Ние нямаме толкова“, отвръща му нашенецът.

Ето как отново получихме потвърждение, че промитите с пропаганда и крайно наивни украинци могат да „влязат в котела“ навсякъде, дори на бензиностанциите в Белгия. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. РАЗГЛЕЗЕНИТЕ УКРАЙНЦИ КОИТО ЗА 8 ГОДИНИ ИЗПЛЮСКАХА 100 МИЛИАРДА ОТ САЩ И ЕС ЗА ДА ИЗБИВАТ ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ В ДОНБАС НЕ СА ЖЕЛАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПЛЮСКАТ И ХЛЯБА НА БЪЛГАРСКИЯ БЕДЕН ГЛАДЕН НАРОД КОЙТО ЯДЕ ОТ КОФИТЕ ЗА БОКЛУК УКРАИНСКИ ГЛАВОРЕЗИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

  2. Жалко е, че хохлите искат да се отцепят от славянския мир.

    • Да вървят на майната си мръсното сатанинско племе, само да не ми идват в България, че ще трябва да обикаляме с винкели, за да ги сурвакаме за здраве

      • Ей това последното е най-правилно, защото те от дума не разбират. Нагла паплач.Дано са останали достатъчно български мъже които да им покажат къде им е мястото и да ги принудят да се държат нормално, защото те без принуда не могат да се държат адекватно.

  3. Назаем от moitoi 23.03.2022 в 22:28 и Христо Христов:

    А ето и случай от кабинета на един личен лекар в голям български град.
    Тече детска консултация, в кабинета има две близначета, които са болни.
    Влиза нагла украинка, която е прередила пред вратата дълга опашка от майки – до една с часове от “супердок”
    Влиза, побутва напред детенцето си, окуражава го да се изкашля, за да чуел доктора какво му има, и додава:
    “Я из Украине! Здесь есть прайст лист – я заплачу вам!”

    Познайте как е изхвърчала от кабинета. Ведно с украинчето.
    И не, не е безсърдечна постъпката. Недопустима е повсеместната им наглост.
    Един път пререждат;
    Втори път влизат болни при преглед на други болни деца;
    Трети път очакват специално отношение, защото били украинци;
    И четвърти път – парадират, че ако всичко това не помага – готови са да платят по тарифа извън тази на осигурените, но да получат, онова, за което настояват…

    Я, майната им!

    Христо Христов

    • Смърт за всички укровещици. Краварите искат на населят България с изроди католици, за да я превърнат в русофобска. Джендърхалифата с краварите ще ни сътворят невиждан глад за да им освободим територията и населят това мръсно племе.

  4. Я виж ти, укропа можел да говори на руски. Що така,бе Миме, нали у вас забраняват да се говори на руски. Ааа, защото иначе няма да ти разберат мовата и ще си говориш сам. Колко сте долни вий.

  5. Какво пречеше до сега на 3.5 млн. да видят истината, вместо да напускат родината си?

    Докато има кандидат роби, все ще се намери господар да ги управлява демократично, срещу кило банани.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *