Ужас! Сашо Майонезата заплашва Елен с по*но клипчета

Елен СашоСашо Майонезата изрита Елен от дома си, взе й апартамента и колата, уволни я от театъра, където тя беше на заплата и участваше в различни постановки.

Той развя кирливите й ризи пред цяла България, обвини я, че му е изневеравала, забележете, душевно и в мислите си и нарече това „морален ку*варлък“

Мнозина се чудат защо актрисата понася всичко това и мълчи на фона на мръсните атаки, които я изкараха най-долнопробната мръсница в страната. Най-после стана ясно защо актрисата мълчи.

Елен предупредила близките си, че поредната стъпка на Майонезата може да е още по-гадна и изключително цинична. Тя им признала, че по времето, когато двамата били заедно, често по негово настояване се снимали по време на се*с.  Видеоклипчетата били абсолютно аматьорски, но на тях ясно се виждали основните действащи лица. Колева треперела от ужас, че кадрите всеки момент ще видят бял свят, а бизнесменът ще изреже себе си и ще пусне само нейните срамотии.

Тя често го молела да ги изтрие то телефона си, но той изобщо нямал никакво намерение да го направи. Напротив – вече се хвалел и показал клипчетата на свои добри прятели. Майонезата обичал да я покорява в тоалетната  на светски партита, като най-любимите му заснети  кадри били как Елен се е навела надолу или как стои на  колене и го обслужва.

Актрисата сега е по-тиха от мишка и се моли безнесменът да не стигне до крайност и да пусна игричките им в интернет. Животът й направо е погубен от този тип, разказват нейни приятели и твърдят, че тя е в депресия и не искала да разговаря с никого.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ZUY5s23EFA0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *