Ужас! Кървави Трагедии готви Петър Москов в Здравеопазването! Виж Тук:

МосковТова, което става в българското здравеопазване не е хаос, а промяна.

Така здравният министър  Петър Москов нагло отговори  на обвиненията към него за пълния хаос в болниците и поликлиниките, който е един  от мотивите за искания вот на недоверие от опозицията срещу правителството.

Докторът пожали зрителите и не се появи в ефир с цигара в уста. С нападателен тон той заяви, че тези,  които не одобряват действията му, не желаят промяна, а си искат статуквото. Тези, които сега внасят вота,  са ония същите  хора, които през  последните над  40 години монополистично и заради лични интереси управляват здравеопазването! Смятате ли, че това е добре за пациентите, попита риторично той, защото нямаше кой да му отговори.

И отново запя старата песен и завъртя изтъркана плоча, че за децата щяло да има повече прегледи.

КОМЕНТАР НА SKANDALNO.NET:

За децата щяло да има повече прегледи, успокоява ни д-р Москов! А за другите? За хронично болните, за инвалидите, за старите хора? Че за тях според реформите му талони няма да има и ще висят в листа за чакащи, дума не обелва.

Че ще затвори 28 болници също премълчава.

Че в 21 век села си търсят лекар по интернет и го примамват с прасе, крава и цяла къща, също ни дума, ни вопъл, ни стон!

Че ще взима отпечатъци на пациентите като на престъпници –  отбеляза! Но твърдо заяви, че чрез отпечатъците ще защитаваме своите пари. Кои пари, докторе – тия дето отдавна са източени ли? Например със сделки като тези с ваксините!?

Никой не го попита за далаверата с турските ваксини, нито пък той отговори.

Ще си дам оставката, когато реформирам напълно здравеопазването, заяви докторът.

От което стана ясно, че доброволно няма да си подаде оставката никога.

Реформатор хване ли властта, не я пуска.

Я вижте Кунева…

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/6ypTR3rSXpQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. ne go podkrepiam , no ne sa nineobhodimi redica parazitni bolnici…

    ne 21 , a 50 triabva da se zatworiat

    i da se poiawiat redica chastni centrowe , ne rabboteshti sas zdrawna kasa i ne poluchawashti finansirane

    a ostanalite bolnici da powishat efektiwnostta si i predlaganite uslugi

  2. Трябва да закрие само частните болници, но няма да го направи. А това с отпечатъците е лудост

  3. Министър Москов няма да го търпим да си прави експериментите с нас!

  4. Докато не се изритат с мощни протести няма да пуснат властта.

  5. За един пациент с определено заболяване се плаща определена сума! Какво значение има, според вас, дали тази сума ще се плати на селската болничка или на областния мастодонт? Нали за касата сумата е еднаква?! И какво значение за данъкоплатеца има дали тези пари ще се изразходят за едни или за други цели? Нима е редно някой да ви пита за какво изразходвате заплатата си? Май някой много се е объркал и иска да обърка и народеца! А той е лековерен и лапа като шаран кукичка с червей! Ще откажат договори на касата с малките болнички и те сами ще се затворят поради безпаричие! Лекарите ще се разбягат и после за една настинка ще се пътува за изследване до областния град! Това ви чака, запомнете го от стария доктор!

  6. Няма и дума и за двете поредни идиотщини,сътворени от служители на НЗОК и БЛС в „ПРОТОКОЛ от проведена среща между служители на НЗОК, определени със Заповед № РД-17-7/07.07.2015 г. на управителя на НЗОК и експерти на БЛС“.Там ясно си пише- на домашно посещение – с идентификатор за пръстов отпечатък.А това значи и компютъра с програмата към него, и у-во за мобилен интернет.Другото-всяко първо взимане на пръстов отпечатък-с попълване на специална декларация за съгласие-с имена,ЕГН, адрес и т.н.После тези декларации се събират от GP и до 5 число на следващият месец- в РЗОК-с опис- протоколи,отчети и т.н.,което си е ново удвояване на бюрократщината.Колко ще набъбнат опашките поради това,просто не ми се говори….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *