Ердоган пак Гаври и Плаши България: Пръстът ми е на Спусъка, който ще Изстреля към Вас 3 млн. Бежанци!

бежанциЖурналистката Елена Йончева определи заплахата на Ердоган да отвори границата и да пусне бежанците в Гърция и България, като национална катастрофа за нас.

Известната с точните си политически анализи и прогнози журналистка е категорична, че България отдавна се е превърнала в заложник на турската политика и иска, или не, прави реверанси на комшиите, за да не бъде наводнена с мигранти.

Йончева определи политиката ни като въртелива – хем изпълняваме решенията на ЕС, хем строим огради, хем не казваме нито дума за преместването на големи икономически проекти от нас в Турция. Даже спряхме да се бунтуваме срещу строежа на две турски атомни централи досами границата ни. Последния въпрос от много време изобщо не се коментира.elena

Даже се стигна дотам, че част от българските политици сервилно одобриха свалянето на руския военен самолет от турските ВВС, вместо да кажат истината – че самолетът не е заплашвал Турция, а свалянето му е показване на мускули от страна на кликата на Ердоган.

Да, турският президент държи спусъка на изстрелването на 3 милиона бежанци към Европа, ако тя не се съгласи с условията му и не отпусне 30 милиарда евро за издръжката им.

Тези бежанци няма как да полетят и ще минат през Гърция и България. Гърция отдавна е разграден двор и направо препраща тълпите към Македония и Хърватия. България обаче е един от най-дисциплинираните членове на ЕС и няма да наруши директивите, което означава, че страната ни ще се превърне в буфер между Западна Европа и бежанската вълна. 

Това пък води до реалната опасност  тук да бъдат изградени набързо стотици бежански лагери, а при липсата на доброволци, здрава армия и силна полиция, тук ще стане като в Дивия Запад и бежанците ще правят каквото си поискат.

Ердоган
Ердоган

Следва щипане, опипване и насилие срещу български момичета,  но щом Германия не можа да направи нищо срещу насилието, ние ли ще се справим?

У нас ще настъпи пълен хаос! От ЕС едва ли ще започнат да пращат хора да ни охраняват бежанците. Това ще се отрази и на икономиката, и на туризма. И България ще се изправи пред нечувана политическа и икономическа криза.

Казано с други думи: ще задържим милионите бежанци в лагери на наша територия. Което ще опустоши страната ни за броени месеци!

Елена Йончева посъветва да правим бързо огради по границата. Но каква ще е тази ограда, която ще спре милионните тълпи? 

България е в отчаяна позиция и на колене! А какво ще измислят политиците на срещата на страните от Вишеградската четворка днес в Прага и какви ще ги надроби там Борисов, само остава да чакаме със стиснати палци и зъби.

Защото там не се решава толкова съдбата на Европа, а на България!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OJkNKxYpcDc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Пък да ги пуска те при нас ще са по зле от там където са били преди…Като дойдат ще по седят и като видят колко е лошо в бг ще се върнат обратно. ..

    • Оказва се, че по време на войната в Сирия, плажоовете там били пълни с народ, много сирийци ходели на море, а тук в мирновременна ситуация понечето българи не могат и да мечтаят за море…не им остават парици? Представи си за какви бандюги говорим на постоввете говорим тук….

  2. Ти пусни бежанците ние ще пуснем язовира “ Късмет “ :)

  3. Абе, г-н Ердоган, ти да не си садист бе? Ние ще измрем докато страдаме от нашите „Оправящи“ ни политици, от десетилетия насам, ти искаш още 3 милиона имигранти да умрат ли бе? Ми това е престъпление срещу Човечеството бе? Ние сме по доходи на човек под минималният жизненн минимум само за най-необходимата потребителска кошница на месец, как ще изхраним 3 милиона имигранти, след като имаме поне половин милион политици и паразитни чиновници на тоя и оня човек на постове, отделно гета на хранилка, отделно разни агенции на бюджет ти искаш и имигранти да изхраним ли бе? Ми тия ще умрат от глад ако не се заемат да бачкат бе. Това е садизъм, човече, истински садизъм… Ще ги унищожиш, пратите ли ги тук – нашите изтребиха над 2.5 милиона българи за няма и 20 години, ти искаш тия да убият с бюрокрация и далавери и тия 3 милиона ли бе? Я не погубвай хората, прати ги в някой Диарбекир да си вадят лебо с работа, не ги пращай в смъртта! Тия и Господ ще убият ако дойде тук ти имигранти пращаш? немлой така бе, имай милост към нещастните имигранти!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *