Турбо Купон: Коко Динев Празнува 9 часа Рожден ден в Резиденцията на Тато

Коко и Емилия рожден денКоко Динев винаги си е падал по помпозните неща и играта на едро.

Той трудно може да се задоволи с половинчати работи, затова и превърна 46-я си рожден ден в безкрайна фиеста. За целта нае  Татовата резиденция в Благоевградско, затвори я и стартира многочасов турбо купон до дупка.

Поканени били над 100 души от България и чужбина, на които била сервирана толкова много храна, с която спокойно можело да се изхранва цяло село няколко месеца. Масите се огъвали под тежестта на пълнени и печени прасенца и агънца, тлъсти кокошки и пуйки, риби от най-скъпите видове, агнешки дреболии, мезенца, дебели луканки и филета… А за по-изтънчените дами имало десет вида салати.

Всичко това се поливало щедро с марково уиски, водка, коняк и нашенска отлежала ракия, както и с безброй видове бели и червени вина плюс неизменното шампанско.

Явно Динев отново е захлебил, щом е решил да  наеме толкова скъпо място и да го запази само за себе си. Никой не могъл да пресметне обслужващия персонал, тъй като сервитьорите не издържали до края и се сменили.

Гостите пристигали с всякакви подаръци, най-често картини и скъпи мъжки принадлежности, но някои подарявали и шеговити предмети – като например мини казино и мини рулетка.

За радост на присъстващите Емилия няколко пъти взимала микрофона и ги поздравявала със свои хитове, а синът й Иван помагал на баща си да духа свещите на тортата. За доброто настроение се грижели цял оркестър и танцьорки на кючек.

Шекспир казва, „Много шум за нищо“! А сегашната поговорка е „Много пари и шум за нищо“. Коко можеше да празнува рождения си ден само с най-близките си хора. Но за да демонстрира богатството си и да преброи приятелите, изсипал една шапка пари.

Купонът продължил 9 часа, а половината храна останала по чиниите. Ето, така празнуват богатите, бяха първите критични коментари в интернет.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/TBlC1Rt0V58

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *