Шок! Ники Кънчев Никога Не Празнува Рождения си Ден! Вижте Защо:

Ники Кънчев е известен с пословичната си пестеливост и по-точно със сериозната си стиснатост.

Приятелите му знаят, че  и най-щастливото житейско събитие не може да го накара да се бръкне в джоба и да почерпи. Дори когато се родила дъщеря му, той се оправдал, че бърза и няма време да се занимава с почерпки, тъй като бебето е малко и има прекалено много задачи покрай него.

Кънчев никога не празнува и рождения си ден, поне не сред приятели. Преди седмица култовият водещ на ВИП Брадър имаше почти юбилеен повод да събере колегите си и да почерпи: На 26 декември той стана точно на 55 години, което е повод за бурен купон. Но журналистът не направи парти, а си остана вкъщи. Същото направи и когато имаше половинвековен юбилей. Една дозина приятели му се обаждаха с дежурните честитки, но той така и не им предложи да се видят да почерпи.

Елегантна стратегия си е изработил Ники Кънчев за да избягва черпните. Всеки път, когато има такъв повод, той изчезва от апартамента си в столицата и наема някоя селска вила, а на приятелите си казва, че много се радва, че му звънят, но не си е у дома!!!

„Нямам нищо против да почерпя, но рождения ми ден е след Коледа, хората ги няма, отишли са някъде и не е удобен за празнуване“, измъква се като мокра връв от темата за пословичната си стиснатост в свое интервю Кънчев.

Той е известен и с това, че никога не ходи на дълги ваканции в чужбина, защото му се струват скъпи и семейството му дори през лятото си остава в София.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *