Потрес! Затварят Чисто Новата Магистрала „Марица“ за Тотален Ремонт – 2 месеца след откриването й! Кой ще Спре Асфалтовата Мафия?

Магистрала Марица
Магистрала „Марица“ три месеца след отрязването на лентичката й

Поредната невероятна новина потресе българите.

В „невинно“ съобщение от АПИ се казва, че магистрала „Марица“ се затваря временно, за да бъде извършен ремонт на моста над река Марица. В съобщението се уточнява, че просто било  стандартна процедура. При подобни  съоръжения се правела профилактика, тъй като фугите и лагерите били  монтирани през лятото. А причината била, че трябва да се проверят и ремонтират през зимата, понеже тогава имало значителна разлика в температурите и някои от материалите можело да поддадат на тази разлика.

КОМЕНТАР НА SKANDALNO.NET:

Те ти, булка, Спасовден!

Не знаехме, че по света има летни и зимни магистрали и мостове, но явно ние сме новатори и у нас се появяват първите от този вид съоръжения!

Мостове и виадукти, строени още преди 50 години в България, не се ремонтират всеки сезон, но тогава (през социализма – б.р.) просто се строеше здраво и материали не се пестяха.

Защо българските политици не си признаят най-после, че строят магистрали само за да си лъскат имиджа и да се тупат в гърдите, а не за улеснение на пътуващите?

Защо не се отворят всички договори и веднъж завинаги да стане ясно кой построи последните километри на магистрала „Тракия“ и седмица по-късно ги затвори за ремонт?

Как така прерязаха лентата на чисто новата магистрала „Марица“, която погълна милиони левове, а след три месеца се оказа, че мостът е поддал, лагерите се изкривили (от тенекия ли са тези лагери, или от захарен памук?!) и сега се налага ремонт? Хайде да приемем на юнашко доверие, че нещо в моста се е объркало, но как да погледнем на дупките, които се появиха в току що положения асфалт (ВИЖ СНИМКАТА) и трябва ли да вярваме, че съществува зимен и летен асфалт? И ще го сменят всеки сезон?

Колко пари плащаме за всяка една нескопосана магистрала? Питаме като обикновени данъкоплатци. Кой ги строи така, че като минат няколко месеца, трасето заприличва на лунен пейзаж? Ако ги правим само да отрежем лентичката, защо изобщо пускаме коли по тях да развалят хубавата работа?

Не е тайна, че България си има освен всички други мафии, и магистрална такава. Тя краде пари чрез некачествен асфалт, поставяне на елементи, които се трошат след няколко месеца, понеже са купени най-евтините, смукане на допълнителни пари от ремонти, които се налагат непрекъснато и даже са заложени още при строежа.

В нечии джобове потъват милиони, че дори и милиарди левове.

Настояваме да знаем кой строи  магистрали-менте, кой бърка в джоба ни непрекъснато, докато Борисов и Павлова режат лентички на конвейер?

На маймуни ни обърнахте!

Но… иде Видовден!

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/LSBf_36o_SI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Мостовете, които построихме през соца, не са мръднали. А сега едни асфалтират, друга фирма след тях ремонтира.Все отбор лешояди

  2. Това не прилича на пресен асфалт. Снимката явно е от друго място.

  3. Поне сложете актуална снимка на АМ Марица. Да не говорим, че това не е дефектиралия участък от магистралата.

  4. Който и да е дефектиралият участък, безумно е магистрала да се ремонтира месеци след откриването й! ЕС не контролира ли къде му отиват парите?

  5. Затова ли овеличиха венетките.
    Така е това е България много са крадците неоставят пари за материяли -срамота хората имат магистрали от втората световна война.

  6. Няма ли някакъв контрол от ЕС, като дават парите? Не виждат ли, че ги дават на мафийоти?

  7. – Защо Бойко Б. използва хеликоптер за предвижване.
    – За да не повреди настилката на Тракия.

  8. Що е туй? Магистрали, магистрали, магистрали! – Б.Б.. Манекенки, манекенки, манекенки! – Митьо Пищова. Ремонти, ремонти, пак ремонти! – АПИ. Май е България?

  9. Магистрала „Марица“-дължина 37 км.Три пъти откривана:Станишев,Орешарски,Б.Борисов и три пъти затваряна за ремонт!Не е от рекордите на Гинес!От България е!

  10. бойко борисов Педерас Педерас, турски циганин помак, мангасар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *