Шок! Американски танкове нахлуха в детска градина в Сунгурларе!

НатоТежката военна техника от  полигона на НАТО в Ново село изненадващо се дислоцира  в двора на  ОДЗ „Слънце“ в Сунгурларе, докато децата играеха там, алармираха местни хора.

Няколко танка и цяла армия  военни джипове задръстиха градината и я обсадиха от всички страни, препречвайки и улицата, пишат стреснати граждани, които разпратиха навсякъде по медиите снимки от неочакваната атака.

Най-уплашени били  родителите на децата, които били в това време в детската градина. Нагледали се на гангстерски филми и топли родни новини по телевизията, те помислили, че рожбите  им са взети за заложници от терористи.

Никой не ни беше предупредил. Пристигнаха изневиделица  и нахлуха в двора на градината. Аз работя на другия тротоар, там ми е офиса и не можех в началото да повярвам на очите си. Първата ми мисъл беше, че има някаква бомбена заплаха в детската градина, или са дошли терористи са взели вътре заложници. Най-страшното беше, че не знаех военните терористи ли бяха или спасители. Внучката ми посещава тази градина и  веднага се затичах натам да спасявам детето си. Докато стане ясно, че войниците били  дошли да ремонтират площадката по някаква си тяхна програма, едва не получих  инфаркт от ужас“, оплаква се бивша медицинска сестра от Сунгурларе.

Тя е сигурна, че никой от родителите не знаел и не е бил уведомен, че в този ден ще има ремонт на детската градина, който ще се прави от натовските войници, които пък ще пристигнат с Хамъри и  танкове. Дори след като  ситуацията се изяснила, родителите се притеснявали, че децата им могат да  бъдат наранени от тежката военна техника.

При всеки ремонт градината се затваря, това беше пълна и то лоша изненада, казват местните.

От кметството обясниха, че акцията била по програма на НАТО да строят в страните, в които имат бази. Защо населението обаче не е знаело за милия жест,  така и не стана ясно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Таз година с танкове, догодина с ракети. Таз година в градина, догодина в родилен дом. Да боядисват, докато жените раждат и да ги евакуират на двора да не им пречат. Американска тъпня нагла!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *