Деси Банова вдига сватба в Холивуд

ДесиВъпреки че преди четири години синоптичката Деси Банова роди дъщеричка – малката Йоанна, тя все още няма време да се омъжи за таткото – Ивайло Граховски.

Освен това вестителката на прогнозата за времето по Нова тв има частен бизнес – собствена сватбена агенция и развива бурна дейност и опит в организирането на брачни тържества. Срещите й с купеща щастливи младоженци обаче  засега не са  подтикнали до желанието  самата тя да облече бяла рокля и  стане булка.

„Не е толкова странно, че организирам сватби, а самата аз не съм се омъжила още. Ивайло мечтае да се оженим в Холивуд на романтично пътешествие в романтичен град, където се раждат най-красивите филми и живеят най-красивите хора. Ще го направим, , когато дъщеря ни Йоанна поотрасне, за да ни стане шаферка и да запази страхотен спомен от сватбата на родителите си“ – казва усмихнато блондинката.

От години Деси  не даваше да се говори за брак и беше приврърженичка на теорията,  че любовта не се нуждае от подписи, за да бъде гореща и  истинска. Сега обаче явно е размислила и е готова да се прежали да си сложи подписа, щом това ще стане в Холивуд.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *