Гришо съди Николета заради измислен от нея слух, че спала с него

Гришо и Маша сърдитиСлуховете за бурната нощ в Лондон между  тенисиста Григор Димитров и плеймейтката Николета Лозанова имат много лоши последствия. Те отиват право  в съдебната зала.

Вбесеният Гришо смята да заведе дело срещу бившата  футболна съпруга, като я обвинява, че лично е пуснала мълвата, че е преспала с него и е попълнила бройката си от завоевания. Младата ни надежда е силно ядосана, че навсякъде се тиражира, че двамата правили секс в елитен хотел в Лондон по време на турнира „Уимбълдън“, където той загуби, а загубата дошла от това, че тя го изтощила прекалено в леглото.

Според приятели на Гришо, точно тези слухове станали една от причините за раздялата  му с дългогодишната му   му приятелка Мария Шарапова.

Григор е оторизирал мениджъра си Георги Стоименов да търси и да наеме най-добрите адвокати за предстоящото дело. Той е убеден, че Николета му е нанесла сериозни щети на личния и професионалния живот и авторитет и смята да я гони до дупка.

Стоименов , който е съпруг на Катерина Малеева, бивша наша тенисистка, лично потвърдил, че Димитров ще си търси правата в съда.

В съдебния иск ще бъде записано, че Николета си направила реклама, без да пита когото и да е,  като е разгласила „позорящи обстоятелства“ относно се*суалните си мигове с Григор Димитров и така е уронила престижа и имиджа му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *