Уникално видео! Григор Димитров спаси живота на момиче!

0

Гришо стана герой и го предложиха за медал

Григор Димитров помага на момиче

Нова вълна почитатели на Григор Димитров се надигна в САЩ, месец след благородната му постъпка, при която той спаси живота на едно от момичетата асистиращи играчите, по време на супер турнира „Маями Мастърс”.

Тогава девойката почти припадна от адската жега в екзотичния град (над 35°С), а Гришо без да се замисли прекъсна срещата си с Нишикори и въпреки всичко я прихвана и отведе до лекарския екип.

Днес жители на Маями стартираха подписка, с която поискаха Григор Димитров да получи орден за благородната си постъпка. Очевидци на инцидента са категорични, че много малко професионални играчи са способни на такова топлосърдечие и всеки друг би се направил, че не забелязва проблемите на момичето.

„Димитров се отличи от всички останали участници на турнира и показа огромна човечност. Днес стартирахме подписка, в която искаме да получи заслуженото. Според нас му се полага орден, но от общинската администрация засега обещават само грамота за признателност”, коментира пред местните медии един от организаторите Джесйн Брукс.

http://www.youtube.com/watch?v=FneJeCbKF6M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *