Ужас! Жена стана 300 килограма от…любов, гаджето й харесвало дебели

дебела1Пати Санчес е една от жените, които са готови да направят всичко в името на  любовта.

Жертви, на които малцина биха били навити.  Когато намерила любовта, тя не знаела, че гаджето й се пада по пищните форми. А мъжът пък искал от нея да си хапва все повече и повече, за да задоволява капризиите му. Той непрекъснато я насърчавал да си хапва повече, а накрая даже й направил меню, което съдържало 30 хиляди калории на ден.

Пати започнала да дебелее неконтролируемо, но любимият я поощрявал и непрекъснато й повтарял колко много я харесва и обича. За всяко качено кило получавала малък подарък.

Мъжът просто  имал  фетиш към провиснали телеса, но мераците му се отразили зле на здравето на Пати. Тя стигнала 300 килограма и можела да се придвижва само с инвалидна количка, а един ден се опитала да стане от леглото си и установила, че не може. Краката й не издължали огромното й туловище.

В същото време манията на гаджето й станала все по-сериозна. Тя го заварила да се кефи, като гледа
клипове с още по-дебели от нея жени и вече не я харесвал чак толкова. Санчес се ужасила, че му вярвала и направила тази жертва за него. Между двамата избухнал скандал и тя го изгонила от къщата си, осъзнавайки, че я е превърнал в чудовище и своя играчка.

В този момент тя тежала вече 320 килограма, придвижвала се само с инвалидна количка, а самолетните компании отказвали да я качат. Осъзнала, че е стигнала дъното, тя решила да започне обратен процес – да свали натрупаните килограми.

В началото й било страшно трудно, тъй като любимият й я бил пристрастил към храната.

Беше страшно. Сигурно така се чувстват хора, които отказват наркотиците, споделя тя. И все пак волята й надделяла. След едногодишни мъки успяла да свали 107 килограма и да започне да ходи сама.

Битката с килограмите продължава и тя иска да махне от тялото си поне още 100, за да заприлича на човек. Намесили се и лекари и сега надебелялата от любов е на специална диета, а маниакът си е намерил нова жертва и я угоява.

https://youtu.be/2y-RoGA_US0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *