Тотална Медийна Цензура Унищожи Протеста в Зародиш! Как да Стане Масов, щом нито една Медия Не Посмя да Съобщи, че ще се Състои?

протест българия
Дори лозунгът „НАТО вън!“ е закрит от услужливи фотографи

До вчера се чудехме как така ГЕРБ посегна на съдебната власт, която е независима и гадаехме кога ще посегне и на четвъртата власт – медиите.

Днес вече знаем, че не трябва да питаме кога ще посегне, а да установим с ужас, че тя вече е в ръцете на управляващата герберо-реформаторска и депесарска проамериканска клика. Оказа се, че вчерашният протест пред Народното събрание е неглижиран – в 90 % от големите медии за него изобщо не е споменато, а ако все пак някъде се появи новина – то тя беше постфактум – два-три вестника и две телевизии съобщиха след края на протеста, че той е бил рехав и… толкова! Е как да не е рехав протеста, при положение, че нито една сериозна медия не съобщи, че ще се състои?! Как хората да научат за подобно събитие и да отидат на площада?!

Учудващо е, че когато Николай Колев Босия мине сам пред Парламента и хвърли няколко домата по сградата, му се отделят цели статии, правят се анализи, дори по телевизиите организират дискусии. А сега, когато недоволни българи обсадиха парламента, новината бе заметена под черджето и никой не разбра нито кои са протестиращите, нито какво искат, нито какъв брой са били – пълно нищо! От случайно промъкнали се снимки в медиите се вижда, че някакви хора за нещо протестират, но кои и защо – удобно се мълчи!

Купените от ГЕРБ и Сорос български медии услужливо дезинформираха обществото, за да угодят на господарите си – тези у нас и онези зад океана. Докато при малобройните протести срещу Орешарски вестници и телевизии заливаха хората с монтажи и манипулирани кадри и снимки, на които от 20 души с фотошоп или ниско ситуиране на камерата правеха по 200, сега обратно – цяла тълпата бе изрязана в снимка, като се виждат само знаме и организатори.

Дезинформацията започна с пълна сила още от предния ден.  Цветан Цветанов заяви, че на площада ще дойдат футболни фенове и хулигани, а на присъстващите били раздадени по 50 лева хонорар. Откъде получи данните, не стана ясно. След това заяви, че Цветан Василев, Гриша Ганчев и други олигарси бунели народа и осигурили парите за митинга – „метеж“ срещу властта. Дори заяви колко автобуса откъде пристигат.

На тази информация в медиите бе отредено подобаващо място.

После се оказа, че на площада няма никакви фенове и никакви платени протестъри. Само много полиция, която обгради всичко, а депутатите се изнизаха по терлици да се опазят от народната любов.  Още в началото на протеста хората бяха обискирани, а някои и арестувани под предлог, че носели боксове и ножове. Вярно ли беше или не това – кой да ти каже.

След което настъпи пълна тишина. Абсолютна медийна тишина, все едно нищо не се е случило. Това е толкова нетипично за истински медии, че отговорът на въпроса дали са истински направо  боде очите. Медиите са купени, а тези, които не са, си мълчат от страх, че могат да бъдат закрити.

Ето това е свободата на словото в България.

Темида е с превръзка на очите, а медиите – на устата.

Иначе ни уверяват, че живеем в демократична държава.

Да. Но в някой друг живот. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. – БРЕ МАИКА ИМ ДОЛНА ДА ИБА – БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО ПО УМНО ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

  2. Къде е свободата на словото? ГЕРБ си правят каквото си поискат1

  3. мафиота борисоб трябва да бъде застрелян или отровен там е спасението на българия

  4. ПРОГЛЕДНИ НАРОДЕ КОРШУМ В ЧЕЛОТО НА БОРИСОВ Е СПАСЕНИЕТО ТИ ТОЙ КАТО ОКТОПОД Е ПРОСТРЯЛ ПИПАЛАТА СИ НАВСЯКЪДЕ И ТЕ ДУШИ

  5. За никой не е тайна мутренското минало на Боко и Цеко. Паднат ви отиват направо в затвора барабар с тях и Цецка, Цвета, Миглена, Костов и много други. Затова така яко са се вкопчили във властта. С удоволствие бих видял и Сталинка между тях, но тя е недосегаема.

  6. С удоволствие бих отишел да протистирам срещу мутрите във властта, но не знам къде и кога. Поне вие от Скандалбно ни онформирайте своевременно.

  7. ДО ВСИЧКИ,ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЦИ И ПАТРИОТИ!

    КАКВО СЕ ЧУДИТЕ, НА ТЕЗИ НОМЕРА, ДЕТО НИ ПРАВИ БАНДАТА ГРОБАРСКА. тя е купила всички телевизии и вестници, с парите на немските и американски фондации. Така е и в Румъния, но хората там са му намерили цаката. Та ние да не сме по- глупави и прости от тях.СЕГА НЕ СМЕ 15 ВЕК.еТО НИ ФЕЙСА, ЧРЕЗ НЕГО МОГАТ ДА СЕ УТОЧНЯТ ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ НА ПРОТЕСТА, И ПАК ЧРЕЗ НЕГО И ТЕЛЕФОНИТЕ ДА СЕ ОБЯВИ МЯСТОТО И ЧАСЪТ НА ПРОТЕСТА. САМО Е НУЖНО ЕДНО СТАБИЛНО ЯДРО ОТ ОПРАВНИ И ОПИТНИ ОРГАНИЗАТОРИ В СТОЛИЦАТА, КОИТО ЧРЕЗ ФЕЙСА И ТЕЛЕФОНИТЕ,ДА ДЪРЖАТ КОНТАКТ И ВРЪЗКА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА ПО МЕСТА, В ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА,…И КОГАТО ВСИЧКО СЕ ПОДГОТВИ И Е СЪГЛАСУВАНО,
    ЕДНА СЪБОТА,… ИЛИ КАКТО ПРЕЦЕНЯТ, ДА НИ ПРИЗОВАТ С ТОЧНА ДАТА И ЧАС … НА ПРОТЕСТНИЯ МИТИНГ ИЛИ ШЕСТВИЕ, ЗА СВАЛЯНЕ НА НА гробарското ПРАВИТЕЛСТВО, НА КОРУМПИРАНОТО И ПРОТИВОНАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО НА на мутрата Борисов, на герб.
    ДОЛУ ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ!
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *