Топ Шпионинът на Израел Яков Кедми: САМО ЕДИН ПОДВОДЕН ЗАЛП С РУСКИТЕ РАКЕТИ „ЦИРКОН” ЩЕ НЕУТРАЛИЗИРА НАТО ЗА 15 МИНУТИ

Русия може да „неутрализира” НАТО и с конвенционално (неядрено) оръжие. С един залп от подводница с конвенционалните ракети „Циркон” може да унищожи всички електроцентрали в Британия за секунди. Същото важи и за САЩ.

ЯКОВ КЕДМИ

По думите на Кедми Русия промени „правилата на играта” на световната арена още когато създаде хиперзвуковите си ракети. Той отбеляза, че в случай на пълномащабна война Москва може да използва тактическо ядрено оръжие срещу територията на САЩ или срещу някои обекти в Европа; това го пише в ядрената доктрина на Русия. Но най-новите образци хиперзвукови ракети позволяват на Руската федерация да отложи ядрения апокалиптичен и в крайна сметка и самоунищожителен акт, само за краен случай.

Русия може да „неутрализира” НАТО и с конвенционално (неядрено) оръжие. С един залп от подводница с конвенционалните ракети „Циркон” може да унищожи всички електроцентрали в Британия. За 15 минути Великобритания ще бъде обезкръвена и няма може да съществува. И край. Няма електричество, и страната е ликвидирана. При това безкръвно… Същото се отнася и за САЩ, както и за всички останали страни от НАТО” – посочи Кедми в ефира на YouTube-канала ITON TV.

Израелският топ шпионин и анализатор подчерта, че след такъв удар НАТО няма да представлява никаква заплаха за Русия. Т.е. сега на Русия са й нужни максимум 15 минути, за да порази всички цели по планетата на разстояние хиляди километри и противникът ще бъде разбит.

„Самият факт, че Русия постави ултиматум на САЩ и НАТО да изтеглят силите си от Източна Европа, а те тръгнаха на преговори, е показателен за тяхната несъстоятелност“, продължи анализът си Яков Кедми и добави, че точно преговорите за безопасността на Русия са разкрили най-пълно мащабите на отчаянието на САЩ. Вашингтон прикрива слабостта си като с огромен пиар внушава на световното население илюзията, че все още е могъщ. Американците вече влязоха в конфликт с Китай и бяха принудени да бягат от Афганистан. Още едно поражение за тях ще е пълна катастрофа.

Само с една фраза Кедми обясни положението на САЩ:

„Военната, политическата и икономическата мощ на САЩ е абсолютно „гола и куха” и това го вижда целият свят, а те се опитват да прикрият тази голота и слабост…” – обясни аналитикът. По неговите думи днешната ситуация заставя Вашингтон да търси формулировка, с която да се договори с Москва без вреда за репутацията си. Писменият отговор (по същество отказ да се съобразят с основните руски искания) който дадоха на Москва, всъщност не значи нищо. Истинските преговори между двете държави се водят тайно.

Яков Кедми е топ шпионинът на Израел, ръководител и участник в десетки мисии на МОСАД. Служил е в ЦАХАЛ, в танкови войски, където е и офицер-разузнавач, участник е в израелската Война на Съдния ден. Той се обучава в разузнавателна школа на специалните части; служи като началник на танков батальон.

След войната завършва химически факултет и други учебни заведения, работи в различни еврейски държавни органи. През 1977 г. Яков Кедми получава длъжност в Бюрото по връзките – „Натив” („Път”), чиято основна задача е да репатрира евреи в Израел от Източна Европа, основно от Съветския съюз. През 1992 г. оглавява „Натив” и остава на този пост до 1999 г. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не е по-различно положението и тоталната отживелица с прословутите морски армади на САЩ, които обикалят света за да помпат самочувствие, но отдавна не внушават страх. Всяка една единица от тези надводни съединения видими от всякъде е денонощна мишена на една залпова команда с дори не ядрени заряди. Пращането им на дъното вече дори не е випрос на залпов огън, а на използването на последния руски сюрприз – взривяването на подводница без екипаж на достатъчно разстояние от съединението за да му вдигне помитащо цунами. Отделно можем да си представим какво би останало от селищата по двете крайбрежия ма САЩ ако тази тактика се приложи спрямо тях. Изобщо дават ли си сметка тези кратуни в пентагона и отрочето им НАТО с какво се захващат и кого дразнят?

  2. ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ ВЕЛИКА ПРАВОСЛАВНА СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *