Тони Димитрова: Толкова съм влюбена, че мисля да се омъжа за Иван!

Тони ИванМоже да съм бивша машинописка, обаче не съм бивш човек. Даже винаги съм била човек повече от много други.

По този начин певицата Тони Димитрова отговори на нападките на колежките си – Петя Буюклиева и Кичка Бодурова, които започнаха открита война срещу нея и даже я заклеймиха, че била мафиотка, понеже не допуснали Кичка до конкурса „Бургас и морето“.  Всъщност Тони няма нищо общо с недопускането, но всичко се изля върху нея, защото изглежда най-беззащитна и е удобна мишена. „Какви ли не камъни са се изсипвали върху главата ми. Даже че съм любовница на Стефан Диомов.

Един път не се стърпях и му казах на шега: „Дайте да го направим  бе, господин Диомов. Поне да знам защо говорят хората“, каза през  смях певицата пред Мон Дьо.

Иначе  не скри, че работата й като певица е взела много неща от  живота й: „Не бях вкъщи, когато дъщеря ми е казала мама  за пръв път. Не съм била достатъчно време с родителите си“. Даже не съм се омъжвала досега.“

Тони представи мъжа до себе си – Иван. „Винаги трябва да има първи път. Дълго го крих, но реших, че трябва да се знае за нас.  В началото си си мислех – олеле, какви приказки ще тръгнат – тая хванала едно младо гадже, как не я е срам! Но когато  той застана до мен за всичко и ми стана опора,  когато татко беше в болница,  а той застана до мен и ми каза: „Заедно ще се справим“, това „заедно“ буквално ме преобърна. И реших – защо да крия нещо, което е истинско. Какво значение има кой на колко години е, аз го обичам.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *