Шок! Благо изпусна ужасяваща снимка на Есмер във фейсбук

Благо Омерова джукиБлагой Георгиев не бива да се разсейва  нито за миг и да освобождава професионалния фотограф, който е наел да щрака миговете от позьорството му с Есмер из страната, пише hotarena.

На един необработен кадър, или по-точно не добре обработен кадър, който футболиста заслепено пусна в социалната мрежа, лъсна истинската  „красотата“ на бъдещата му жена.

Видно от коментарите под фотото, приятелите  на Джизъса са останали буквално  втрещени от гледката, която разкриващи ужасно големите безформени устни  на танцьорката.

Явно  Благо още не се е усетил как е пуснал  тази снимка и как  на фона на обработените от фотографа, страшно много я унижава и злепоставя.

„Аууууууууууу, като жаба е, остава да извика квак-квак“, „Ама това уста ли отгоре,  или е мустакът й?“, са част от коментарите. Останалите са в същия дух, даже по-обидни и унизителни.

Този фотос води класацията на най-несполучливите снимки на двойката. На фона на стряскащата картинка – Есмер без грим,  футболистът също изглежда като злодея от някоя третостепенна кримка. Интересно кой ли ги е снимал, питат се феновете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *