„Биг Брадър“ търси пияници и ненормалници за новия сезон

Джисън Пенка„Искате ли бърза слава, лесни пари, нови запознанства и  истински приключения. Попълнете тогава анкетата и станете участници в новия сезон на „Биг Брадър“.
Това шоу  промени съдбата ми, ще промени и вашата“, апелира в реклама брадърката от първото издание Зейнеб.

Бургазлийката, която участва в първия сезон на предаването, има наистина за какво да му е благодарна. То я направи известна и даде тласък на кариерата й.  Сега обаче подобни кротки  и послушни  момичета  не се търсят.

Това издава анкетата, която бъдещите кандидат-участници в шоуто трябва да попълнят и да стигнат до кастингите.  Явно  предаването ще сложи  акцента върху шашави образи и душевно неуравновесени типажи, защото точно те предизвикват най-голям интерес и заковават зрителите на воайорското шоу.

Пиеш ли? По колко? Колко често? Пушиш ли – колко и какво точно? Ходил ли си на психолог? Каква е била причината да се обърнеш към него?“. Това са само част от въпросите в анкетата на шоуто, чрез които  се търси  образът на най-колоритните  участници в последните сезони. На кастингите пък ще има и ролеви игри и истински разпит, чрез който да се отсее телевизионно подходящото зърно от нормалната плява.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *