Те Погребаха България! Парламентът гласува: Турция ще Пази Небето на „Суверенна“ България!

gerb

Парламентът одобри с 96 гласа „За“ освен нашата армия и самолети, които изобщо ги няма, и съюзнически въоръжени сили да имат правото да охраняват въздушното ни пространство.

Това се случи чрез промени в Закона за отбраната и въоръжените сили, голяма част от депутатите отсъстваха нарочно или по традиция.

Депутатът от  БСП Атанас Зафиров каза разпалено от трибуната, че този законопроект е предателски и пораженчески и е част от плана за унищожаване на българското национално самосъзнание. Що за държава сме, когато не можем да се отбраняваме сами и даваме небето си да го пазят други, попита той и заяви, че това е най-голямото ни национално падение след робството.

Заместник-председателя на ВМРО  Красимир Каракачанов и група депутати от БСП  поискаха  охраната на въздушните ни граници поне да се осъществява само от  съюзнически държави, с които България няма обща граница, като по този начин искаха да елиминират  Турция от пораженческия ни план, но за това  гласуваха едва 41 депутати. Останалите явно подкрепяха турските самолети да кръжат необезпокоявани над страната ни.

Красимир Каракачанов обяви, че проблемите  между България и Турция и агресивната политика, която южната ни съседка  води към Балканските страни е сериозна заплаха и буди  основателни страхове в българското общество. Всички знаете, че тук се отварят ислямски училища, върви процес на ислямизация, говори се за апетити на Турция към български територии и би било самоубийствено да им подарим небето си. Когато те искат и земята ни.  Ген. Михо Михов от АБВ пък каза, че този закон е  не само неприемлив  според него, като военен специалист,  е неприложим.

самолети турция

Най-любопитното и най-шокиращото беше, че законът беше гласуван в отсъствието на военния министър, който не се появи и не обясни къде са ни ремонтираните МИГ-ове, защо ще ни охранява друг и що за държава сме, когато не можем да си пазим сами границите.

„Свалихме си гащите“ – заявиха веднага родолюбци във форумите. От години някой целенасочено ликвидира българската армия и я обезсилва. Останахме без войска, останахме без самолети.

На границата вече не трябва да се развява българското, а бяло знаме, написаха съвсем не на шега бивши военни, които просто не могат да преглътнат, че родината ни се превръща в разграден двор.

Първо да си оправим сигурността, а тогава да даваме пари за асфалт. Защото асфалтът без някой да го охранява, улеснява не само хората да пътуват до морето, но и всяка една армия, която спокойно може да дойде и за няколко часа напълно да ни превземе, ядосват се мъже, които са били войници и милеят за родината си.

ГЕРБ обаче милее повече за асфалта и ненужното в такъв напрегнат за света момент саниране на блокове, в което се изсипват милиарди и се крадат стотици милиони.

А фактът, че утре може и да няма държава България, управляващата върхушка изобщо не я интересува! Skandalno.net

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВИЖ ТОВА ВИДЕО“

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_tf-NQ2VYws

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ибриците сами ли да си купуваме, или ще ни ги отпуснат от правителството?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *