Елена Йончева Ражда всеки момент! Заченала в Германска Клиника!

Елена ЙончеваДокато се разбере, че е бременна, Елена Йончева вече е на път към родилното.

Журналистката успя да опази тайната си почти до последно и никой не подозирал, че ще има бебе, дори най-добрите й приятелки. Почти през цялата зима си стояла вкъщи, за да не се хлъзне по непочистените улици, а когато излизала, била с широко палто. Тъй като качила само седем килограма, на никого не му минало през ум,  че чака наследник, а всеки си мислел, че е понапълняла.

Чак на Коледа тя признала на близките си, че ще става майка и повечето от тях искрено се изумили.

Журналистката била оплодена ин витро в германска клиника. Направила два опита, като вторият бил успешен. Цената на цялата процедура плюс престоя била 8000 евро.

Чак сега стана ясно, че преди четири години тя преминала през същото, но не могла да износи детето и направила спонтанен аборт. Точно по тази причина сега се криела от чужди очи и искала да стигне до осмия месец и тогава да издаде щастливата тайна.

Приятелят ми Пламен трепери над мен и ме глези като малко дете, призна Йончева. А аз го карам да почака и да глези после бебето. Тя вече била избрала името на рожбата си, но все още не иска да каже момченце ли очаква, или момиченце.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/1YkGdNlYEEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *