Манекенка се Изгаври с Ицо – Стоте манекенки!

Ицо МанекенкитаБизнесменът Христо Сираков за първи път бе чудовищно отсвирен и остана с пръст в уста,  след свалка с манекенка.

Известният с прякора „Стоте манекенки“ мераклия започнал да ухажва  красавицата Дарина Христова, но тя набързо му отрязала квитанциите.  Това му се случвало много рядко и той буквално зяпнал от обида и наранена чест и достойнство.

В случката има нещо комично и нещо поучително. Човекът, който се слави като един от най-големите женкари у нас и който е прекарал почти всички хубавици,  получи отказ от една от тях, която преди години сама му се поднасяше на тепсия и стръвно  се бореше за сърцето му в предаването „Милионер търси съпруга“. Тогава Сираков я отхвърли и я скъса още в началните турове, не защото не беше хубава, а защото не беше известна.

След това обаче Дарина Христова проби като модел и направи успешна кариера, като  се утвърди като една от най-търсените  красавици в бранша.

Вероятно Ицо късно  е осъзнал какво съкровище е изпуснал да изчете покрай него  и апетитът му към момичето се възобновил с пълна пара. Дарина обаче била категорична – не иска нито да го чува, нито да го вижда!!!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/DThbG3ITjPg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *