Тачо подари на Жени Шантав Пръстен, дават си нов шанс !

Жени и Тачо 1Жени Калканджиева и съпругът ѝ Тачо  се радват на нов възход във връзката си.

Преди няколко седмици тя прибра блудния син и баща обратно в апартамента си и отново заживяха като семейство.  Цяло чудо е, че почти месец те не само не са се скарали, но затоплили отношенията дотам, че Стефан се разнежил и й купил пръстен по случай новото начало.

Е, бижуто не е марково, но е доста необичайно. Жени пусна снимка на жеста на обич и се оказа, че пръстенът е дървен. За оправдание тя написа: Оригинален е, нищо, че е направен от дърво.”

Бижуто е оформено като сърце с надпис  “Обичам те“ и много би зарадвало някоя невръстна тийнейджърка, но Шестата по красота в света носи младежко сърце и също изглежда видимо доволна.

пръстенВсъщност това е трети пръстен и втори по цена, който Тачо подарява на любимата си. Предложението си за брак той направи с халка, изрязана от капачка за бира. Жени обаче тогава беше толкова влюбена, че щеше да каже „Да“, дори ако й беше вързал канап на пръста.

8 години по-късно той успя да я изненада и при връщането си в къщата на ВИП Брадър, откъдето преди това беше позорно изгонен, донесе на любимата си истинско диамантено украшение, за да я умилостиви. Тогава те пак се заклеха във вечна любов и пак се разделиха.

Сега предстои да видим колко време ще ги задържи заедно дървеното бижу.

Ако трябва да залагаме – най-много шест месеца – до поредната изневяра и скандал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RRrSLyeWLb0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *