Галин стана Лична Охрана на Галена, Следи я да не му Кръшне!

Галена и ГалинГалин най-после се поддаде на слуховете за палавата си  половинка Галена.

След толкова много афери с мъже, в които медиите я вкарват, вафленият бос с основание взе да се притеснява да не би любимата му да му кръшне на някое от участията си. Затова взе нещата в свои ръце и тръгна с нея по турнета.

Той бе засечен на последното й участие в столична чалготека да стои кротко в сепарето. Пиеше си питието, но не я изпускаше от очи, споделят очевидци. За да е там и да чака да свърши с пеенето, за да я прибере, значи семената на съмнението са намерили почва в сърцето му.

Явно нещата в семейството не вървят добре и заради недоверието двамата непрекъснато се карат и се следят един друг. Галена не се съмнявала във верността на любимия си, но за всеки случай му се цупела превантивно.

Галин пък й сочел десетките публикации, че му кръшка и твърдял, че дим без огън няма. Даже й посочвал снимки, на които тя се прегръща с непознати мъже.

За да укроти страстите, Галена намалила участията си и взела да се застоява повече време при семейството си. Разбрала, че трябва да поукроти малко топката и отделяла повече време на мъжа си и детето.

Резкия завой в поведението на Галя обаче не приспало бдителността на бизнесмена.

Сега той или лично я придружавал на участията й, или изпращал подставено лице, което тя не познава, за да се увери, че жена му не му кръшка, а просто се държи по-освободено на сцената. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/QP6LTVYent8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *