Шок! Учителка подари „Кама сутра“ с илюстрации на първокласници!

секс позиУчителка от пловдивско училище решила да образова питомците си и подарила на децата, на които преподава, книжка със се*с пози.

Книжката е под веселото заглавие  „Мамо, мамо, я кажи кой прави децата?“ и е издадена от „Кибеа“. Текстовете и илюстрациите  в нея нагледно показват как се правят деца.

„Порасналият човек може да прави със своя пенис деца на жената. След това той става баща, а тя майка… В началото  мъжът целува жената, понеже той почти винаги има желание да го направи и те лягат в леглото или на някоя поляна, или където им се иска и започват да правят деца“. Това е  само част от скандалния текст по въпроса със сек*уалното образование на седемгодишните.

„Потресена съм! Ужасена съм! Не зная кое е по-отвратително – илюстрациите или текста. Как да обясня на детето си сега написаното и нарисуваното  в тази книжка“, коментира ядосана и  възмутена майка.

Разказите в книжката са прекалено преки и интимни и  определено не са подходящи за деца. Те наподобяват илюстрации от Кама Сутра, но доста по-изразителни.  Мъж и жена, легнали един върху друг, или в различни пози украсяват „революционното“ помагало. Показано е и дори мястото, откъдето после излиза бебето.

Директорката на училището обясни, че не зная  за такива книжки. Практика на училището  за празника на буквите била на първокласниците да се подаряват единствено грамоти“.

Учителката пък заяви: „Защо да не им я дам? Това е направено като детска приказка. Аз съм съгласувала решението си с част от родителите и те нямаха против. Тази книжка ни е дарение от софийско училище, където също я раздават на децата. Аз самата имам внук на две години, който вече я знае наизуст“, твърди класната на вече полово просветените малчугани.

А кога хлапетата ще използват нагледно и на живо помагалото, не е ясно. Ясно е единствено, че някои хора у нас приеха демокрацията твърде изкривено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *