С КАКВО СЕ ХРАНЯТ ШАРАНИТЕ

Тая сутрин, докато „прелиствах“ Гугъл, попаднах на извънредно апетитно заглавие: „С какво се хранят шараните“. Звучи особено актуално на фона на военните действия в Украйна, теракта в „Крокус“, геноцида в Газа, заплахата от ядрен конфликт и перманентната политическа, парламентарна, икономическа, демографска и културна катастрофа у нас. Естествено, сред ежедневните трусове в световната тектоника и геополитика, първото, което ни идва наум, е да се запитаме „с какво се хранят шараните“.

Тъкмо щях да се изсмея и да причисля статийката към димната завеса, спусната от глобалната пропагандна машина над истинските проблеми на човечеството – забелязали сте, че напоследък Гугъл е пълен само с „новинарска“ халтура за високите топки на Гришо, високите тавани на Гала, високия коефициент на интелигентност на Кубрат Пулев, чалга, мода, диети, перилни препарати, разваляне на магии с жълтък, сол и дафинов лист – и изведнъж ПРОУМЯХ:

Най-важната, доминиращата тема в нашия свят наистина е „с какво се хранят шараните“! Правилното хранене на шараните стои в основата на Мирозданието и крепи Новия световен ред и Световния форум в Давос. Дълбоката държава нямаше да просъществува и ден, ако не разполагаше с действаща доктрина за храненето на шараните. Това е цяла наука, чието овладяване обезпечава хилядолетно върховенство над народите и държавите. Не е нужно да си военен стратег, политически гений и културен герой – фундаментът на абсолютната власт е технологията на хранене на шараните.

И знаете ли, в крайна сметка, с какво се хранят шараните?

ШАРАНИТЕ ЛАПАТ МУХИ.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Шараните, освен с мухи се хранят и с червеи, които намират по дъното на водните басейни. И затова глобалистите подготвиха за човеците-шарани разнообразие от менюта с мухи и червеи. А тяхното меню е менюто на акулите – крехко и живо месо.

  2. Благодаря за отличния коментар,Христина! Акулите – или по-точно драконите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *