Съдия Р. Ченалова: Свидетелите на Престъпленията на Борисов са хиляди, но се спотайват!

Въображението ми не стига да си представя трудностите с които се сблъсква служебното правителство. Бойкотът е отвсякъде – шефове на държавни структури, служители в отдели, агенции, дирекции, редови чиновници трескаво унищожават документи. Заплашват и изнудват хора, които вече са склонни да проговорят. Омерта.

От другата страна на барикадата са милионите жертви на борисовото управление – ограбените, репресираните, рекетираните, заплашваните, фалиралите, отчаяните, съсипаните.

Хиляди българи знаят факти, които доказват престъпленията на Борисов и кохортата му. Стотици от тях имат и веществени доказателства, с които могат да заковат и Борисов, и Цацаров, и Гешев…

Но мълчат. Спотайват се. Чакат.

Въртят в ума си сюжети как да изтъргуват информацията. Прехвърлят пари в сметки, разпореждат се с имоти…

Други, облажилите се от престъпния режим, са се смалили и свили до невидими… от страх.

Колко да са пък тия? 600-700 хил.?

А останалите милиони българи – какво чакаме?!

Проблемът е в прокуратурата. Само тя може да образува досъдебните производства и да вкара хунтата по затворите.

Докато този Главен прокурор я ръководи, обаче нищо няма да се случи. Обаче Гешев няма как да го остстраним по легитимен начин. Не и преди да му изтече 5-годишния мандат. И всички ще мълчат.

Може би трябва да се върнем на площадите.

Или на 11 юли да изберем хората, които ще решат проблема  чрез законите –  хора умни, знаещи и последователни.

Всичко зависи от нас!

Не го забравяйте! Skandalno.net

Съдия Румяна Ченалова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Да , спотайват се страхливите български боклуци.
    Излезте и застанете като достойни хора , ако не за вас , за вашите деца .Тази утрепка борисов , трябва да си плати за цялото мракобесие.

  2. С ВАС СМЕ СЪДИЯ ЧЕНАЛОВА ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ДОКАЗАХТЕ ГО ДА ПРОДЪЛЖИМ ПРОТЕСТИТЕ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ

  3. Бойко ще се махне, проказата на обществото ще остане. Докато американските войници правели грешки (смях в залата),нищо съществено не може да се промени, а основната грешка е че сме ги допуснали на територията. Ей го Антон Кутев ,горд, че начелото на държавата стоят двама НАТО-вски генерали, разбирай американски проксита. И всичко е мирно и кротко. Министерството (нашето) на отбраната щяло да обезщети фирмата в Чишнигирово, т.е. ще им замаше очите с нашите пари. А националното достойнство, след този позор, трима министри си направиха спешно среща с Херо, а истината излиза наяве чак сега. ПОЗОР господа отвсякъде. ДОСТОЙНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ, а в случая тове е и подигравка. Някой сеща ли се какви лесни мишени ще бъдат ам. изтребители Ф-16, за които ливнахме 2 милиарда, по 200 милиона парчето за турските С-400. Бойко ли чакате да даде отговор , или Каракачанов, единият пожарникар, другия историк.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *