Стотици руснаци в Амурска област се поляха с ледена вода в подкрепа на руската операция в Украйна (С ВИДЕО)

Стотици жители на руския град Благовешченск (Амурска област, Сибир) се събраха в центъра на града, за да изразят своята подкрепа за Войната на Русия срещу „Солидарния Запад“ в Украйна чрез заливане с ледена вода, съобщи местната новинарска агенция ПортАмур.

Кадри от уличния флашмоб при температура около -20 С публикува в Туитър журналистът от ВВС Франсиз Скар. Мероприятието мина през социалните мрежи с хаштаг #заедносмесилнихудом – същият лозунг красеше и сцената, на която преди поливането се проведе многохиляден патриотичен концерт.

„Добър ден уважаеми зрители, с тази акция днес ние само намекваме колко е силен духом руският народ. Нас не ни е страх нито от геополитическия вятър, нито от зимния мраз, нито от ледените му води. Днес ние подкрепяме момчетата, които извършват подвиг, за да спасят нашето отечество, нашият руски свят. Днес те се сражават за оцеляването и бъдещето на Русия и целия свят. Мнозина помагат на участниците в специалната военна операция – събират хуманитарна помощ за хората от освободените райони, а днес ние ще подкрепим нашите герои със своя, ето този подвиг, като се залеем със студена вода и ще покажем несломимия дух на нашият руски народ. Ние сме много силни. Толкова силни, че можем да понесем всичко в името на справедливостта и победата на доброто“, казва водещата, депутат в местния градски парламент Надежда Багрова.

Събитието е организирано от Благовешченския обществено-културен център, съобщава в края на публикацията си Франсиз Скар. Според един от градските сайтове в Благовещенск кофите с ледена вода са били 145 и за всяка се е намерил кандидат, включително и много жени.

Подобни прояви на спонтанна подкрепа за войната в Украйна са хиляди и са ежедневие в цялата страна. В басейна „Ровесник“ в Челябинска област беше организирано състезание по плуване с истински автомат. Юноши и младежи на възраст от 12 до 18 години скачаха в басейна в камуфлажно облекло и трябваше да преплуват различните възрастови дистанции с точни копия на автомат „Калашников“ в ръце. Участниците, ненавършили 15 години плуваха с камуфлаж, но без автомат.

Несломим народ е руският! Сами се борят срещу световното зло и устояват! Поклон доземи! Бог да им помага! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ezwlBOCSrqg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ПОКЛОН РУСКИ БРАТЯ! ПОДКРЕПЯМЕ ВИ ВЪВ ВЕЛИКОТО ДЕЛО! ВИЕ СТЕ СИЛНИ,С НЕСЛОМОМ ДУХ И ЩЕ ПОБЕДИТЕ КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД! ДА ЖИВЕЕ РУСКИЯ НАРОД! ДА ЖИВЕЕ ППУТИН! ДА ЖИВЕЕ НЕПОБЕДИМАТА РУСКА АРМИЯ!!! СЛАВА РОССИИ!!

  2. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СТЕ РУСКИ БРАТЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ОБИЧАМЕ ВИ ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА ДА Е ВАША САМ ГОСПОД ГО ЖЕЛАЕ ЩЕ БЪДЕ АМИН

  3. Росия ето, сила, слава и великие люди.
    Росия – была,Росия есть, Росия – будет.

  4. Само с ПОКЛОНИ не става, грабвайте Гьостериците и да прогоним тази отвратително продажна пасмина, която се готви отново да продължи с унищожаването ни. Като гледам какъв невероятен Гьонсурат е Борисов, че и много други след него,мисля, че няма повече никакво време за ослушване.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *