Сталинка на Развален Английски: ЩЕ ИНТЕГРИРАМ „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА“ В ООН, ако ме изберете ! Виж Тук:

stalinkaСитуацията в Територията България през последните месеци е следната: Борисов отдавна не е легитимния премиер на България.

Суверенът на властта – българският народ категорично и масово настоява назначеният от Вашингтон и ЦРУ Крал-Слънце и неговите Калинки да освободят окупираната от тях сграда на Министерския съвет. Само премиерът пази мълчание като древната статуя на Буда. И позасуквайки въображаемия си мустак, мърмори под нос: „Вие ли бе кьопекоолар,  ще ми кажете дали ще си подавам оставката! Вие сте едно стадо от прости хора и лош човешки мат*рял…Затова трябва да слушате какво ви казвам, а не да гледате какво върша…“

Всъщност Борисов мълчи, защото положението в държавата вече е критично, а той отдавна изчерпа всичките си циркаджийски номера. И знае, че за него повече прошка няма! Но въпреки това пропадането му продължава! Всички мислеха, че е достигнал дъното с абсурдната президентска номинация на Цецка Цачева, по-известна с песента си „Цъфнал ГЕРБ-ер“!  Но уви! При Борисов всяко пропадане и предпоследно и след него следва още по-голям срам и резил!

Така се пръкна и безумното Му и безотговорно предложение на Кристалина Георгиева за Генерален секретар на ООН.

(Припомняме как преди време Кристалина успокои подплашения от мигрантската вълна български народ с уверението, че афганистанските бежанци щели да ни решат демографския проблем!!!-б.р.)

Дори Алеко Константинов би се смаял пред „великанския“ напън на Бай Ганьо Борисов да налага подобни кухи лейки като ментори и ръководители на нацията.

Само че каквито и връзки и лобита да ползваш, за да оглавиш ООН-то, там хората искат поне да говориш чужди езици и да им представиш що годе прилична визия за бъдещето на света. Поредната калинка на Борисов – Кристалина резонно се провали с гръм и трясък и по двата пункта, като омаскари България повече и от Румяна Желева.

boiko_kristalina

Стрина Кристалина говори пред изпитната комисия на ООН на някакъв селски английски диалект. Опита се да сглоби няколко изречения на френски (с лексика на алжирски мигрант от Марсилия-б.а.) и още по-странен руски без падежи и окончания. И постигна резонния резултат – комисията прихна в непринудено искрен смях. Но големия резил дойде по-късно, когато Кристалина представи „визията“ си за света: “Стана ли Генерален Секретар на ООН ще Интегрирам Ислямска държава в ООН“?!!, хвърли бомбата Сталинка и буквално изби делегатите в залата!

След това позорно представяне на г-жа Георгиева дори западните й покровители се изпокриха в дън земя от срам и не посмяха да гласуват за нея.

В резултата до момента: Ирина Бокова е на второ място в гласуването за Генерален секретар на ООН, заедно с още двама кандидати, а Кристалина Георгиева – чак на осмо място като постигна в пъти по-слаб резултат от всички гласувания за Ирина Бокова. Дори да не бъде избрана, и към момента, и завбъдеще Бокова ще си остане зам. генерален секретар на ООН, тъй като е председател на Юнеско!

Няма по-ясно доказателство обаче за некадърността и простотията Борисова! Този и за пъдар на къра не става, а ние си го направихме премиер… и то за втори мандат!!! С всяко следващо нелепо назначение, което направи, Борисов нанася все по-голяма и незаслужена обида в лицето на българския народ. А това, че разсмива международната общност с все по-неадекватните калинки, които й праща… Нека си спомним как тотално провалилата се за еврокомисар Румяна Желева, след това бе назначена от Борисов за външна министърка на страната ни. Какво по-нагло пренебрежение спрямо националния интерес на България и нейния народ?

Народе, когато си избра мутра да ти управлява държавата, не ти ли хрумна, че Мутрата ще я ръководи като шеф на частна фирма от сивата икономика. Тогава защо се учудваш от резултата???!!! Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *