ЦЕЦКА ОСВИРЕПЯ: Мога да Пея, да Играя Хоро… а като Жена ще съм и По-Добър Главнокомандващ на Армията! Виж Тук:

cecka„Това, че съм жена, изобщо не ми пречи да стана върховен главнокомандващ на армията“, заяви самоуверено Цецка Цачева тази сутрин в тв. ефир.

„Щом мога да управлявам семейството си и парламента, армията няма как да ми се опре! Мога да ви кажа, че една жена е по-добър военноначалник, защото интуитивно разбира хората по-добре и не си играе на война, а на мир“.

Всъщност Цецка е толкова властна, че една армия ли ще й се опре? Ще строи мирно всичките ни останали хиляда войника, единият вертолет и двата ръждясали МИГ-а с развалени двигатели… и ще ги върти на малкия си пръст. А нищо чудно вечер да си спрята и пиянски запои с бездействащите пилоти. Казва ли ти някой какво се върти в една женска глава, която си пада едновременно по командоренето и по тежките софри!!!

„Отношението ми към Москва няма да се различава от това, което ще е към всички световни столици. Няма да се конфронтирам, но няма и да предавам националните интереси. Ще съм коректна и балансирана и ще действам според ситуацията (б.а. – Разбирай към интересите на колониалния сатрап Вашингтон, който стои зад кандидатурата на изрусената дама).

Аз няма да коментирам, просто ще се въздържа, как се държеше към Русия президента Плевнелиев“, каза кандидатката на ГЕРБ и с мълчанието си показа, че не го одобрява.

А причината Цецка да се дистанцира от ястреба Плевнелиев е проста и комерсиална: В България има много русофили (по последни данни 85 % от населението-б.р.) и в момента на Цачева никак не й се иска да ги скандализира и да не получи гласовете им. А с декларирания от нея временен флирт с Москва може и да поизлъже някого у нас да гласува за нея.

Цачева се опита още да превърне членството си в БКП от недостатък в предимство. Неочаквано за зрителите тя призна, че станала член на партията още докато била студентка в Юридическия факултет.

„По онова време всички млади хора бяха членове само на Комсомола. А за да влезеш в БКП едва 20-годишен, на колкото е била Цецка Цачева по тогава, се искаха много особени заслуги или много сериозни връзки. Откъде обаче бедното момиче от село Драгана да извади толкова дебели контакти?!? Значи най-достоверна е версията, че младата и амбициозна Цачева е поела някакви ангажименти“, разсъждават хора добре запознати с тайните дела на Държавна сигурност у нас през онези години. В телевизионен ефир Цецка премълча що за партийна дейност е извършвала като студентка и защо са я приели толкова рано. Явно още оттогава е била безценен кадър и достойна последователка на баща си, също член на БКП.

Но пък като всички парашут-кариеристи в Партията-майка, не си подновила членството след 10 ноември. Явно е чакала да види откъде ще задуха вятърът и откъде ще дойде новия келепир.

И сега се хвали с това. Имала Цачева европейски ценности, които придобила някак внезапно.

Освен това имала и други ценности:

Обичала да играе хоро, да пее… и така се сближавала с хората! Затова в Плевен я обожавали!

А на всичкото отгоре напористата госпожа се готви да ни натресе и съпруга си, като втори баща на нацията, след Борисов:

Той работел в РВД на ниска длъжност, но сега бил готов да се пренесе в президентството и да подкрепя жена си. И понеже не може да играе ролята на първа дама, ще се задоволи с тази на първи кавалер, или по-скоро на съпруг под чехъл.

И понеже в държавата ни всичко е с краката нагоре, вече ще имаме една майка, двама бащи, майката ще води хорото, а музиката ще я поръчва… ЦРУ, родом от САЩ: С поздрави специално за компанията с песента… ясно е коя песен! Виж Видеото по-долу! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ НЯМА ДА СЕ РОДИ ПО -ГОЛЯМ ИЗРОД ОТ ТОВА СЪТВОРЕНИЕ НА ДЯВОЛА !!!!!

  2. Само дето още не е разбрала кой и е опонента! Мислела че е Йотова? Тия с рабфака трудничко вдяват, много обяснения ще трябват! smile емотикон

  3. Ако тая я изберат, значи наистина изборите са фалшифицирани

  4. da и аз мисля,че всичко е фалш–едва ли има кои да гласува за тая

  5. Тази Кикимора много прилича на онзи изверг, който е управлянал Германия от 1933 до 1945. Вижте ръката й, на какво ви напомня този жест?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *