Скандал! Гальо Вафлата поиска ДНК-Тест, че е Баща на Бебето на Галена! Виж Тук:

Галена и ГалинДоказателство за това, че Той е баща на бебето иска съпругът на Галена. Вафленият бос Галин заявил на бременната си жена, че само ДНК тест може да разсее съмненията му.

Още с появата си в музикалния свят, Галена се прочу като голяма покорителка на мъжките сърца и палавница, която не се спира пред нищо.

След сватбата си с търновеца Галин, обаче, фолк фурията привидно се преобрази в примерна и вярна съпруга. Тази медийна роля не й  пасваше добре, защото слухове и клюки продължиха да я забъркват в тайни връзки с добре облечени предприемачи.

Най-често светски коментатори замесваха името й с това на бившия директор на ФК „Левски“, Иво Тонев. Знаещи твърдят, че тя го познава на „ниво организъм“ добре от много години, но полагала изключително много усилия, за да опази тайната им любов. Срещите им се правели в дискретни и тихи, но достатъчно комфортни кътчета.

Мъжът й, боляринът Галин, не знаел нищо за това и зает с бизнеса си, изобщо не допускал, че половинката му може да има и други любовни приключения, освен тези в семейната спалня. Съмненията му обаче избуяли, когато неочаквано, той получил доказателство, че любимата наистина му изневерява и то май не само с въпросния Тонев. Затова и настоял да бъде извършен скъп, и достатъчно прецизен тест, за да е сигурен, че таткото на бъдещото бебе е самият той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *