Изродът Момата Умря от Инфаркт в Затвора! Виж Историята на Килър № 1 в България!

Най-страшният сериен убиец в новата ни история – Недялко Димитров – Момата издъхна в затвора! Уродът от Кърджали, който остави зед себе си поне 15 трупа и съмненията за още десетки жертви отърва света от присъствието си след масивен инфаркт в университетската болница в Стара Загора.
momata

Новината, че кръволокът от Кърджали никога вече няма да убива съобщи на 5 октомври директорът на старозагорския затвор Иван Карушков. По думите му, дежурните надзиратели му докладвали за смъртта на пандизчията във вторник вечерта.

Роденият на 9-ти февруари, 1966 г. килър бе един от 23-мата престъпници, които до момента излежаваха доживотни присъди в този затвор. Момата търкаше наровете до гроб без право на замяна.

Недялко Димитров получи най-тежката присъда за доказани 5 извършени от него убийства, но се смята, че ковчезите са поне 5 пъти повече. Той не криеше, че е ликвидирал много хора. Сам беше загубил бройката им. Затворници свидетелстват, че няколко пъти им се е хвалил, че е затрил или 26, или 27 човека. Не знаел точно, защото единият май успял да оцелее след жестокия побой, който изродът му нанесъл.

Дежурните надзиратели разбрали, че Момата има здравословен проблем в килията си и веднага извикали линейка от Спешния център в Стара Загора. Медиците установили инфаркт и хоспитализирали затворника в университетската болница. Той починал в момента, в който лекарите се опитали да му поставят стенд, който да разшири кръвоносните съдове към сърцето му.

Историята на Недялко Момата, познат още и като Мамата е сякаш излязла изпод перото на Стивън Кинг или Дийн Кунц. На изверга се приписват десетки убийства, които за съжаление остават недоказани. В графа „доказани“ фигурират само 5 трупа.

През последните години мания на кръволока беше да разхожда полицаите из гори и паланки по цялата страна, за да ровят уж гробовете на закопани от него жертви. Накрая ченгетата се светнаха, че затворника ги будалка и че единствената му цел на тия турове да се разходи извън страните на затвора на свеж въздух.
momata1

В крими средите Недялко Димитров се подвизава като „чистача на мафията“.
Едно от най-известните убийства на Момата е това на Манол Хаджиев – Индианеца! Индианеца бе вербуван, за да убие бургаския бизнесмен Стоян Стоянов. Поръчители на екзекуцията са Апелативния съдия Галин Костов и директорът на Агенцията по държавни вземания Станислав Михайлов. Индианеца и аверът му Стоян Петров отвличат предприемача на 6 март, 2009 г. и часове по-късно го гръмват. Индианеца обаче започва да се фука напред-назад, че е извършил убийство. И това кара съучастникът му Стоян Петров да вземе спешни мерки по замитане на следите си, като наеме килър, който да го очисти. Така Петров се свързва с Момата и му възлага убийството на Индианеца.

За изпълнението на мократа поръчка Недялко Димитров дори не поискал пари, защото с поръчителя Стоян Петров били авери от детските си години и таксувал разстрела просто като услуга към приятел.

За целта двамата примамват Индианеца на среща, на която той идва с колата на гаджето си Неджие. Още със слизането от автомобила Момата насочил пистолет и го гръмнал три пъти между очите. „Абе, да ти кажа, не ми беше жал за него! Кофти тип беше!“, казваше Недялко впоследствие.

Сред най-зловещите убийства на човеконенавистния Момата е и ликвидирането на 67-годишния Баньо Банев от село Мусачево. А целта е повече от прозаична – Грабеж!!!

Пенсионерът сгафил без да разбере – изфукал се в селския хоремаг, че продал много земи и натрупал пачки, с които ще си живее живота. Същата нощ обаче Момата буквално заровил в земята плановете на Баньо Банев – нахълтал в дома му и го разстрелял от упор с пистолет „Парабел“. Дни след това, отново при обир, затрил и младо семейство от Димитровград.

Психолозите, имали нещастието да се сблъскат с чудовището, са категорични, че Момата няма психически разстройства. Той просто е социопат в най-чист вид. За неговата извратеност говорят действията му – едно от любимите неща на Момата е да гледа жертвата си в очите, докато отнема живота й.

„Нещо като оргазъм изпитвам тогава“, казваше момата.

За щастие „тихият убиец“ – инфарктът го остави завинаги на 50 години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *