Шок! Убиецът Ембака излезе от нелегалност и се предаде в полицията

ЕмбакаЕмбака, който бе издирван цели пет месеца  за убийството на бившия легионер Николай Чивиев  внезапно вчера се предаде сам.

Припомняме, че убийството стана на магистрала „Струма“. Ембака реши да мине по недовършения участък, беше спрян от Чивиев и помолен да се върне, избухна скандал и Емил Чачев разгневен хвърли камък по легионера и го уби. 

В делото се намеси и известният адвокат Марковски. Той заяви,  че клиентът му е хвърлил камъка по Легионера,  докато бягал.  Адвокатът изтъкна, че Ембака се върнал,  извадил  езика на ранения и го закарал  в болницата“, където мъжът починал.

Това на закоравял убиец ли ви прилича, запени се днес Марковски. Отива, оказва първа помощ, сам води ранения на лекар. Много неща ще станат ясни в процеса на делото, каза той, с което намекна, че клиентът му ще се изплъзне от обвинението и ще бъде решено, че е действал при самозащита, или в състояние на афект, даде да се разбере  защитникът.

Адвокат Марковски заяви, че за  делото, в което ще бъде защитник, за него и съда няма никакво значение къде е се е укривал  Ембака последните пет месеца. Може да е бил разстроен, уплашен, да не е  вярвал на правосъдната система, да е осмислял това, което е сторил. Фактът, че сам се е прибрал ще натежи в съда, категоричен е защитникът. При нападение всеки има право да се защитава и да изпадне в състояние на неизбежна отбрана“, заяви Марковски, който принципно защитава клиентите си-убийци точно с този мотив.
https://youtu.be/YEc3uZyDEMI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *