Ритонката Катя врътна: Вика духове да гони Кичка от Къщата

духовеНяколко дни преди финала съквартирантите изтрещяха всеки по своему, но и тотално оголиха лицата си.

Катя от „Ритон“ събра в стаята си верни нейни хора и начертаха кръг за викане на духове. В тайнствена атмосфера под светлината на свещите тя извика духа на починалата си баба Елена и след като се увери, че е пристигнал, започна да му задава въпроси.

Въпросите, естествено, бяха свързани с Кичка Бодурова и основно дали тя ще спечели формата. Бабата каза категорично „не“ или по-скоро чашата, която подбутваха с пръсти, се насочи към не-то. А на кое място ще завърши Кичка, не мирясваха заговорниците. Духът посочи на шесто.

Луда радост изпълни стаята, в която се бяха скрили Катя и Здравко, Ернестина, Джино, Гъмов и Преслава, за да гадаят бъдещето.

Въпреки лицемерното неноминиране от страна на „Ритон“ по физиономиите им е видно, че те мразят Кичка и непрекъснато я одумват зад гърба й, за да повлияят на зрителите и да напомпат самочувствието си. И двамата гледат лошо, иронично, на моменти и злобно след всяко нейно спасяване от зрителите.

Духът на баба Елена трябваше да отговори и дали Преслава и Гъмов ще се оженят и дали ще имат деца. Чашката се насочи към да и не. Оказа се, че двамата ще имат дете, но то ще се роди без брак. Преслава нервно се засмя, а Гъмов пийна още малко течно гориво за кураж и измърмори – ще видим.

https://youtu.be/QGq3AmFBLP0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *