Списание Форбс: През 2017 година РУСИЯ ЩЕ НАСТЪПВА СЪС СИЛА! Какви са шансовете на Путин за Победа! Виж Тук:

Едно от най-авторитетните и влиятелни американски издания „Форбс“, в своя статия от преди няколко дни твърди, че през тази година Русия ще има възможност да действа на международната арена от позицията на силата.

Едва ли някой се съмнява в това. Знайно е, че Русия притежава впечатляваща военна сила. И спокойно може да се каже, че вече е първа ядрена сила в света, поради простата причина, че нейните нови ядрени ракети със стратегическо предназначение „Ярс“ и „Сармат“ стигнаха такова технологично ниво, че вече не могат да бъдат прихванати от прехвалената противовъздушна отбрана на САЩ.

Освен това Руската Федерация създаде и ракети, способни да унищожават стратегическите космически военни спътници на Щатите, без които американските ядрени ракети „ослепяват“ и „оглушават“. Тоест, стават негодни за използване. Подробности за въпросните ракети ВИЖ ТУК

Нашите читатели могат и сами да се убедят в огромната военна мощ на РФ. Как? По пътя на логиката, естествено: Като си зададат няколко съвсем простички въпроса. Всички сме свидетели, че САЩ и НАТО стигнаха до самите граници на Русия. Похарчиха милиарди долари, за да я обградят с военни бази и ракети с ядрени бойни глави. Тръгнаха като аслани, на бой… И изведнъж спряха! И… ни напред – ни назад!

Защо НАТО се долепи чак до границите на Русия? За да кажат „добър ден“ на руските граничари? Или за да ги попитат: „Абе, вие защо не се страхувате от нас? Не знаете ли, че ние сме „страховитото“ НАТО?“

Защо въпреки агресивните си закани и защо като са толкова силни- не засипаха Русия с ядрените си ракети, за да се свърши веднъж-завинаги? Защо западняците само клечат край границите на РФ и се ослушват като кучка в каручка?

Да ви кажем ли защо? Много просто. Защото ги е страх! Техните „стратегически ракетни щитове“, пълни с атомни бомби, се намират само на 50 – 100 километра от руската територия. А ги е страх от държава, която се намира на 13 000 км. от границите на САЩ. „Най-могъщата“ армия в света се уплаши от Русия, защото въпреки отдалачаността си от Москва, гъсто населените промишлени райони на Щатите са изключително уязвими не само за ядрени, но и за конвенционални ракетни удари.

А на Руската федерация дори не й е необходимо да използва ядрено оръжие. Достатъчно е да предизвика мощно цунами или катастрофално земетресение, активизирайки най-могъщия супер вулкан Йелоустоун, който се намира на територията на САЩ. И от Щатите няма да остане нищо.

Не ни казвайте, че Съединените щати са на руската граница, за да пазят Балтийските държави. Никой капиталист не харчи милиарди долари, без да очаква възвращаемост. Следователно янките отидоха до границите на Русия с впечатляващ ядрен арсенал, за да уплашат и паникьосат руския народ. Да го накарат  да се вдигне и да свали Путин. А Натовците да влязат на бял кон в Русия и да я разсипят. Както разсипаха България.

Само че този „план“ се провали. И рейтингът на Владимир Путин скочи до небесата. А на бял кон във Вашингтон вместо Хилари, влезе Доналд Тръмп.

Провали се и планът на Обама да превърне Сирия и Ирак в развъдници на тероризъм. Защото вместо да говори, Путин просто отиде там и разби спонсорираните от ЦРУ „страшни джихадисти“ на пух и прах. С други думи Владимир Путин победи „каубоите“ и в Близкия Изток. Само през последния месец на руските ВКС и на сирийската правителствена армия се предадоха 52 000 джихадисти.

Но Силата на руския президент и на Русия не е само в армията. Огромната им сила се крие във факта, че Русия се бори за справедливи и необходими на целия свят каузи.

Каузи като безкомпромисната борба на Владимир Путин срещу неолиберализма и глобализма на най-мощните щатски и западноевропейски корпорации, които искат да завладеят и поробят света чрез „търговски“ договори от рода на ТТИП. Каузи още като битката на Русия срещу световния тероризъм, създаван и подклаждан от ястребите на войната в САЩ.

Именно затова народите по света застанаха зад Путин и Русия. Дори народът на неоимперията САЩ нарече Владимир Путин „Миротворец“.

Неолибералите  и глобалистите в САЩ си мислеха, че могат да използват силата, дадена им от народа, не за добра кауза, а за да поробват и унищожават хората по планетата по свое осмотрение изцяло в свой интерес.

Но се оказа, че дълбоко са се заблуждавали: Тази Сила не може да се използва със зла умисъл. ПОНЕ НЕ ЗАДЪЛГО.

Защото в човешката история всеки диктатор, дори да се самоназовава „демократ“, който се е опитвал да използва „Силата“, ДАДЕНА МУ ОТ НАРОДИТЕ, за да твори зло, угнетява, поробва или унищожава държавите и хората, се е провалял с такъв гръм и трясък, че отгласите му са се носили далеч през вековете.

Всички знаем каква е съдбата на Гай Юлий Цезар, който пожелава да бъде пръв Консул, вселенски Диктатор и Бог. Знаем и съдбата на Хитлер. И на другите като тях.

Ето защо, допълвайки списание „Форбс“, ние от Skandalno.net ще кажем, че през 2017 година Русия ще действа на международната арена от позицията на силата. Но не толкова на военната сила. А със силата на дипломацията. И на справедливите каузи.

Ще припомним, че на обичайните пресконференции, много западни журналисти питаха руския президент защо предпочита да общува повече с народите, а не с ръководителите на държавите им.

Тогава Путин загадъчно отговори, че силата е в народите, а не в техните ръководители. Тогава Никой не разбра добре какво има предвид харизматичния руски лидер с тези си думи. И отнесоха това изказване към странностите му. Но, оказа се, съвсем не е било така. Владимир Путин е говорил буквалната истина:

А тя е, че Лидерите черпят сила от своите народи. И пак Народите им я отнемат. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Каква организация сме НАТО… “Атлантическа” или “Шовенистична”…?

    Ако беше “атлантическа”, щяха да спазват “Атлантическата харта”…!

    Атлантическа харта
    (подписана от американския президент Франклин Делано Рузвелт и британския министър-председател Уинстън Чърчил. 14 август 1941 г.)
    1. САЩ и Великобритания не се стремят към териториални или други завоевания.
    (…Ха-ха-ха… Разораха с авиобомби и окрадоха де що има нещо ценно по света… Германия и Япония все още са окупирани… нападнаха и ограбиха Афганистан, Либия, Ирак и опитват в Сирия…)
    2. Те няма да се съгласят с никакви териториални изменения, които не са в съгласие със свободно изразеното желание на заинтересованите народи.
    (… Ха-ха-ха… Само, че не признават Два референдума в Кримската Автономна Република… и признават февруарския преврат в Киев)
    3. Те уважават правото на всички народи да си избират формата на управление, при която искат да живеят; те се стремят към възстановяване на суверенните права и самоуправлението на тези народи, които са били лишени от това право по насилствен начин.
    (…Ха-ха-ха… Тогава защо помагат на Киевската фашистка хунта, дошла на власт с преврат, да лиши от самоуправление ПРОТИВНИЦИТЕ НА ПРЕВРАТА в Донецка и Луганска области…?)

    Това Евро-Атлантически ценности ли са…???

    Познавате ли Технологията на Шовенизма, Американизма и всеки друг глобализъм…
    Проста е…:
    1. Обявяваме някой за враг…
    2. Разпалваме страховете на поданниците си, че “врага ще ни нападне”…
    3. Струпваме армия на границата на обявения за враг…
    4. Още преди да се е въоръжил, правим провокация, нападаме “врага” и превземаме богаствата му…
    5. След “победата над врага”, питаме Патетично…:
    – “Кои бяха приятели на “лошия ни враг” и… ги обявяваме за Враг…
    (…по-нататък виж точка 1.)

    Сами решавайте – НАТО атлантици ли са или шовенисти…???

    ХА-ХА-ХА…
    (но… не е смешно, а тъжна действителност…!)
    .

  2. Дано всички умни ръководители да осъзнаят тази истина и да подкрепят тази идея включително и Тръмп Не говоря за Българските настоящи политици В товачисло не влиза новоизбрания президент тои не е политик тойеГЕНЕРАЛ

  3. Войните биват два вида. Освободителни и поробващи. Но, дори и освободителните войни каквато беше руско турската, освобождават народа от чуждото робство, но той продължава да бъде роб вече на своите господари. Единствено комунизмът направи опит да избави човечеството от робството, но не успя. Какво ще е бъдещето е трудно да се гадае. Знае се само, че докато има милионери и милиардери, ще има гладни и бездомни. Така че, силата е в ръцете на тези които държат оръжието и капитала. Народът придобива сила когато се организира и въоръжи. И това е само за кратко време. Силата малко по малко минава отново в ръцете на управляващите и на бизнесмените.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *