Джулиана Гани Закичи с Балони СИЛИКОНОВИ БАЛКОНИ! Вижте Кое е НОВОТО ГАДЖЕ НА ПЛЕЙМЕЙТКАТА:

„Обичана съм и обичам! Обичам  всички, които ме харесват, а на недоброжелателите си желая да са живи, здрави и  късмет!“

Това  написа  Джулиана Гани  под свои снимки, на които се е издокарала с елегантна рокля и държи в ръце разноцветни лъскави балони, пълни с хелий и по- характерни за някое детско парти.

Дали наистина не е станала аниматор и да весели хлапетата в някой клуб, или просто това е част от някой неин щур пи-ар проект, не е ясно.

Силиконката явно се е разнежила и е на път да извади богатия си любовник от информационното му затъмнение в гардероба в нейния будоар. В последно време Гани на няколко пъти е споменавала, че си има таен обожател, но няма представа кой е. Всеки ден мераклията й изпращал огромни букети и скъпи подаръци, а тя се снимаше гордо с тях.

И както не знаеше кой е, така се озова с него на Нова година в Барселона.

Странни са плеймейтските хрумвания, но хората вече ги приемат за нормални.

Джулиана наскоро заряза официалното си гадже, тъй като мъжът беше богат, но женен. И силиконката реши да не разваля семейството му.

Новият й анонимен любовник явно също е богат, но не е семеен, тъй като плеймейтката очевидно вече го е приела в леглото си и непрекъснато се фука с него.

Но няма да се изненадаме, ако и новата тръпка на плеймейтката се окаже женен. Иначе защо толкова старателно го крие, питат се нейни фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *