Митака от „София ден и нощ“ Атакува Холивуд. ПРЕКАЛЕНО СЪМ ХУБАВ, за да ми се радват само българките, изцепи се мачото

Кристиан Кирилов, който играе ролята на Митака в риалити сериала „София ден и нощ” вече се има за звезда и то от международен мащаб.

Родният мачо, на който ролята на смотан и наивен провинциалист пасва като ръкавица, е решил че е достатъчно талантлив да стъпи направо на Алеята на славата в Меката на киното Холивуд.

Докато сериалът е във ваканция, той бил поканен от свое бивше гадже в САЩ. Момата му обещала и фотосесия. Митакът се юрнал като глиган към американското посолство, където се ударил в гърдите и викнал: „Знаете ли кой съм аз, не гледате ли телевизия“. Което явно хванало дикиш пред служителите, защото те на мига и през смях му дали виза.

Задокеанската му приятелка работела в модна агенция и съумяла набързо да му уреди да снима мъжки облекла, макар че нашенецът предпочитал да е малко по-разголен, за да му се виждат мускулите и татуировките. Въпреки това Кристиан позирал с по-прилепнали дрехи и приятелката му казала, че е страхотен. От агенцията също му казали, че някога пак може да му се обадят.

Младежът с хасковски акцент изпърхал от радост. Смятал, че това е само началото на бляскавата му бъдеща кариера. И е само въпрос на време да стане звезда в някой американски екшън или романтична комедия. Екранният Митак бил влюбен в собственото си тяло, а освен това бил уверен и че всички жени са влюбени в него.

Кристиян вече започна да учи и английски, та като го поканят в някой филм, да не пелтечи, както се случило сега на снимките.

Щастливият мачо пусна доста селфита от САЩ, но заядливи негови фенове забелязаха, че се е снимал с очилата (китайски ментак-б.р.), които от три години не сваля от носа си.

„Срамота, актьор стана, в САЩ се снима, а няма пари да си купи нови цайси. Дайте да съберем пари!

Така се създаде нова група във Фейсбук, която събира средства за нови и малко по-маркови слънчеви очила на Митака. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *